Bekräftar: Nabil Bahoui tränar med AIK

Bekräftar: Nabil Bahoui tränar med AIK

AIK kan låna in Nabil Bahoui

Den allsvenska klubben bekräftar på sin officiella hemsida att Nabil Bahoui ansluter till träningslägret i väntan på en överenskommelse.

Nabil Bahoui slog igenom i AIK och för tre år sen lämnade han Gnaget för att testa lyckan utomlands. Klubben blev Al Ahli SC men det gick inte som svensken tänkte sig i sin nya klubb. Istället blev det en flytt till Hamburg och därefter Grasshoppers. Varken i Bundesliga eller i Schweiz har det gått vägen för den nu 27-årige spelaren och nu är han på väg tillbaka till AIK.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar spelarna i AIK

AIK bekräftar nämligen på sin officiella hemsida att Nabil Bahoui ansluter till träningslägret i Dubai. Ännu har man inte kommit överens om någon deal, men det förväntas bli ett fem månaders lån som tar Bahoui tillbaka till Allsvenskan.

– Skulle klubbarna nå en överenskommelse vill alla tre parter att startsträckan ska vara kortast möjliga och därför tar vi in Nabil redan nu i verksamheten. Vi är medvetna om risken att det inte blir någon uppgörelse, men ser ändå att fördelarna med detta upplägg trumfar nackdelarna, säger sportchefen Björn Wesström.

På onsdag spelar AIK mot Shakhtar Donetsk i en träningsmatch.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply