Barcelona gör sig redo att presentera sitt bästa bud hittills till Borussia Dortmund för Youssoufa Moukoko!

bet365
Arsenal Dortmund för Youssoufa Moukoko!

Barcelona förbereder sig för att lägga sitt sista bud på Youssoufa Moukoko från Borussia Dortmund, eftersom hans kontrakt i Signal Iduna Park löper ut nästa sommar. Se och spela på fotboll live =>

 

De katalanska jättarna Barcelona uppges vara redo att lägga ett sista bud för att värva den tyske anfallaren Erling Haaland, som för närvarande har ett utgående kontrakt i Signal Iduna Park.

Moukoko har deltagit i 23 matcher för det tyska laget under den här säsongen, gjort sex mål och registrerat sex assist i alla tävlingar.

Barcelona kan ha möjlighet att teckna Moukoko billigt antingen i vinter eller nästa sommar när hans nuvarande kontrakt löper ut. Moukokos skicklighet skulle vara ett användbart tillskott till Xavis matchtrupp, så det skulle vara bra för Barcelona att försöka få till en affär för honom förr snarare än senare.

18-åringen har potential att bli en av de första spelarna i truppen på Nou Camp och kan bidra till att Barcelona vinner troféer under de kommande tio åren. Sammanfattningsvis skulle han vara en utmärkt värvning för Barcelona att fullfölja nästa år. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Fler populära listor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply