Barca ute efter Sergej Milinkovic-Savic

Barca ute efter Sergej Milinkovic-Savic

Jagar Sergej Milinkovic-Savic – kan köpa honom efter VM

En av de hetaste namnen just nu är Lazio-spelaren Sergej Milinkovic-Savic. I den italienska huvudstaden Roma har han gjort det bra det senaste, och så även i VM 2018. Något som nu bäddar för en flytt till storklubbar efter sommaren.

Att Sergej Milinkovic-Savic kommer spela kvar i Lazio efter säsongen är mycket otroligt. Just nu är flera storklubbar ute efter spelaren som är en av de klart största stjärnorna i Ryssland för Serbien VM trupp 2018.

Han är just nu och förbereder sig för Serbien Brasilien live stream som kommer att spelas ikväll klockan 20:00.

Kan gå till Barca

LÄS MER: Bästa mittfältare i VM 2018

Nu kan ju Milinkovic-Savic, som har ett spanskt pass då han är född i Spanien, både slå ut Brasilien, samt skriva på för en av de största klubbarna i världen. Det handlar om att FC Barcelona ska visa upp ett stort intresse för den 23-årige serben.

Efter att Andres Iniesta blivit klar för att gå till Japan så letar nu Barca efter sin ersättare. Något som då alltså verkar bli Sergej Milikovic-Savic. Det här är något som bland annat den spanska tidningen Mundo Deportivo skriver om. Samtidigt som de rapporterar att han skulle kunna kosta den katalanska klubben lite över 800 miljoner kronor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply