Speltips Schweiz Costa Rica – odds tips Schweiz Costa Rica, Fotbolls VM 2018!

Speltips Schweiz Costa Rica

Speltips på Schweiz Costa Rica speltips VM 2018

Speltips Schweiz Costa Rica odds VM 2018? Här hittar du speltips på Schweiz vs Costa Rica odds i VM 2018! Schweiz Costa Rica. Nu ska Schweiz spela mot Costa Rica, i en match där schweizarna har ett gyllene läge att gå vidare i gruppen, och rent av vinna gruppen före Brasilien. Spela på matchen till bäst odds =>

Schweiz och Costa Rica kommer att spelas på Nizhny Novgorod Nizhny Novgorodion i Nizhny Novgorod. Det här kommer bli ländernas tredje och avslutande VM-match i gruppspelet.

Speltips Schweiz Costa Rica - odds tips Schweiz Costa Rica, Fotbolls VM 2018!

Speltips Schweiz Costa Rica Odds

När det kommer till denna match Schweiz vs Costa Rica så har vi på Silly Season vaskat fram speltips och bästa oddsen inför Schweiz vs Costa Rica. Schweiz – Costa Rica är den tredje matchen i gruppspelet till VM 2018. Detta blir en bra värdemätare för vad som komma skall? Här är odds tips och bästa odds inför Schweiz vs Costa Rica matchen:

Speltips Schweiz Costa Rica & odds tips 1X2

Odds på Schweiz-vinst (1): 1,65
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,70
Odds på Costa Rica-vinst (2) 5,85

Bäst odds Costa Rica eller Schweiz (1 2): 1,29
Bäst odds Costa Rica eller Oavgjort (1 X): 2,28
Bäst odds Schweiz eller Oavgjort (2 X): 1,15

Schweiz att vinna VM 2018: 20,00
Costa Rica att vinna VM 2018: 20,00

Speltips Schweiz Costa Rica odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,18) NEJ (1,65)

Över 2,5 mål: 2,28
Under 2,5 mål: 1,64

Bästa odds Schweiz Costa Rica

Speltips Schweiz Costa Rica

Spelbolagen Unibet och bet365 menar på att det är en jämn match och Costa Rica kommer få problem mot Schweiz.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Schweiz (1,65) och Costa Rica (5,85) visar att Schweiz är favoriter att vinna den här bataljen. Dock är det bra odds oavsett om du vill spela på Schweiz eller Costa Rica. Det mesta tyder på att det blir en match som schweizarna ska styra. Därför har många betting sidor valt att sätta höga odds på deras motståndare.

Speltips Schweiz Costa Rica? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Vårt speltips inför Schweiz Costa Rica + erbjudanden och kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Schweiz – Costa Rica är en vinst för Schweiz (1,65), samtidigt som det kommer att göras mindre än 2,5 mål (1,64). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Schweiz och Costa Rica är två lag är bra defensivt.

Det finns många olika tips att rygga men dessa är de tre som vi tror kommer att gå igenom.

Schweiz vs Costa Rica odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under onsdagskvällen. Det viktigaste är dock inte att vinna. För med en poäng så är andraplatsen säkrad. Det medan en vinst kan tvinga schweizarna att mäta Tyskland.

Idag så möts Schweizs VM trupp och Costa Ricas VM trupp. Vem vinner fotbolls VM 2018? Det kommer varken någon av de här lagen chansen att göra om vi tittar VM 2018 och oddsen.

Så här ser oddset ut för både Schweiz och Costa Rica att gå vidare från gruppen och vinna fotbolls VM 2018:

Odds VM grupp E Bäst odds att
vinna gruppen
Bäst odds att
vinna VM 2018
Brasilien vinnare odds fotbolls VM 2018 Brasilien 1,47 5,50
Schweiz vinnare odds fotbolls VM 2018 Schweiz 2,55 71,00
Serbien vinnare odds fotbolls VM 2018 Serbien 9,50 801,00
Costa Rica vinnare odds fotbolls VM 2018 Costa Rica 00,00 00,00

För Costa Ricas del så är det här ingen match som spelar roll poängmässigt. Efter två förluster på de två första matcherna så är centralamerikanerna redan utslagna ur det här världsmästerskapet.

Men samtidigt så kanske de vill sätta käppar i hjulen för Schweiz. För alplaget så kommer en poäng att ge som sämst en andraplats. Men en vinst skulle göra att laget vinner gruppen, i alla fall har chans till det, beroende på Brasiliens resultat mot Serbien.

Schweiz Costa Rica odds 9 juni 2018

Odds Schweiz – Costa Rica? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Schweiz och Costa RicaNizhny Novgorod Nizhny Novgorodion. Det är en match som många säkert kommer tycka är intressant. Då är det ju extra bra med odds leder även till än mer spelande.

Vill du tippa på att Schweiz vinner mot Costa Rica är oddset 1,65 gånger pengarna. Ifall du spela på Costa Rica som vinnare är det oddset 3,70 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 5.85 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds på Schweiz-vinst (1): 1,65
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,70
Odds på Costa Rica-vinst (2) 5,85

Schweiz/Costa Rica att vinna VM 2018: 81,00 & 00,00

Schweiz Costa Rica trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Schweiz Costa Rica VM-trupper och förväntad Schweiz Costa Rica laguppställning och startelvor:

Schweiz laguppställning och förväntade startelvor

Här är Schweizs laguppställning och förväntade startelva mot Costa Rica:

Målvakter: Roman Buerki, Yvon Mvogo, Yann Sommer

Försvarare: Manuel Akanji, Johan Djourou, Nico Elvedi, Michael Lang, Stephan Lichtsteiner, Jacques-Francois Moubandje, Ricardo Rodriguez, Fabian Schaer

Mittfältare: Valon Behrami, Blerim Dzemaili, Gelson Fernandes, Remo Freuler, Xherdan Shaqiri, Granit Xhaka, Steven Zuber, Denis Zakaria

Anfallare: Josip Drmic, Breel Embolo, Mario Gavranovic, Haris Seferovic

Costa Rica laguppställning och förväntade startelvor

Här är Costa Ricas laguppställning och förväntade startelva mot Schweiz:

Målvakter: Keylor Navas, Patrick Pemberton, Leonel Moreira

Försvarare: Cristian Gamboa, Ian Smith, Ronald Matarrita, Bryan Oviedo, Oscar Duarte, Giancarlo Gonzalez, Francisco Calvo, Kendall Waston, Jhonny Acosta

Mittfältare: David Guzman, Yeltsin Tejeda, Celso Borges, Randall Azofeifa, Rodney Wallace, Daniel Colindres, Christian Bolanos

Anfallare: Johan Venegas, Joel Campbell, Marco Urena, Bryan Ruiz

Odds Schweiz Costa Rica

Schweiz – Costa Rica speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Costa Rica och Schweiz. Inför Schweiz vs Costa Rica så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Schweiz vs Costa Rica speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Schweiz Costa Rica? För dig som vill spela på Schweiz Costa Rica så har vi tagit fram speltips och bästa odds tips inför Schweiz Costa Rica Fotbolls VM 2018.  Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se ifall Schweiz Costa Rica är favoriter att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM vinnaren så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Du hittar bästa odds tips inför fotbolls VM 2018 och Schweiz Costa Rica match på tips odds VM 2018. För dig som vill få freebets, riskfria spel, förhöjda odds och oddsbonusar inför Schweiz Costa Rica VM 2018 erbjudanden & kampanjer!

Du hittar allt från VM 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i VM 2018 och Schweiz matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM. Läs mer på schweiziska fotbollsförbundets hemsida.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply