Uppgifter: Liverpool vill värva Real Madrid-stjärnan i sommar

Uppgifter: Liverpool vill värva Real Madrid-stjärnan i sommar

Asensio kan gå till Liverpool

Real Madrids mittfältsstjärna kan komma att lämna klubben för spel i Liverpool. Nu öppnar han själv för en flytt från den spanska huvudstadsklubben i sommar.

Marco Asensio är en av de största talangerna i världsfotbollen. Den spanske mittfältaren slog igenom för drygt ett år sedan och gjort det väldigt bra i Real Madrid. Det har dock blivit väldigt sparsamt med speltid under den gångna säsongen då Real Madrids trupp är fyllt med storstjärnor på varje position. Det har gjort att Asensio inte fått den speltid han önskat och nu kan det komma att bli en flytt för 22-åringen.

Det är den Madridbaserade tidningen MARCA som kommer med uppgifter om att Liverpool kan tänka sig att betala Asensios utköpsklausul. Priset ska ligga på 180 miljoner euro för spanjoren och The Reds vill hämta in Asensio som sommarens stora värvning.

Missa inte: Streama Sverige – Mexiko live här!

Öppnar för flytt

I samma veva som ryktet om en flytt till Liverpool kom upp har även spelaren blivit frågad om intresset. Marco Asensio som för närvarande befinner sig med den spanska tv-truppen och under en presskonferens på tisdagen uttalar sig huvudpersonen själv om en eventuell flytt.

– Det är inte rätt tid för att prata om framtiden. Vi befinner oss i ett VM och vi får ta det när turneringen är över.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply