Aubameyang bekräftar – tänker på att lämna Dortmund i sommar

Aubameyang bekräftar - vill lämna Dortmund i sommar

Aubameyang kan lämna Dortmund i sommar

Spelaren säger själv i en intervju med fransk radio att han med största sannolikhet kommer lämna Borussia Dortmund under sommarens transferfönstret.

Pierre-Emerick Aubameyang är ett jagat namn i fotbollsvärlden. Spelaren har gått från klarhet till klarhet efter att ha lämnat Saint-Etienne för spel i Borussia Dortmund och under de senaste transferfönsterna har han varit en av det som det ryktats mest om. Tidigare har anfallaren från Gabon varit klar med att han velat stanna i Bundesliga, men i vintras började han gå in på andra banor och nu bekräftar han att han vill lämna för spel på annat håll.

I en intervju med franska Radio Montecarlo säger 28-åringen att tänker på att lämna klubben i sommar, för att utvecklas.

– Jag ser över min situation om jag bör lämna Dortmund eller inte. Klubben och fansen är fantastiska, men om jag vill växa som fotbollsspelare känner jag att jag måste lämna, säger han till radiostationen.

Aubameyang bekräftar - vill lämna Dortmund i sommar

Milan hoppas på återkomst för spelaren

Det uppges att Pierre-Emerick Aubameyang vill återvända till Milan. Den italienska klubben har jagat anfallaren under sommaren, men har inte lyckats med att värva honom. Nu gör de rödsvarta ett nytt försök. Milan kommer att försöka plocka in Dortmunds anfallare innan transferfönstret stänger om cirka två veckor, enligt Transfermarketweb.

Milan är villiga att spendera 65 miljoner euro för att få Dortmund att släppa Aubameyang. Det är dock ytterst tveksamt om tyskarna kommer att acceptera det budet. Bundesliga-föreningen ryktas vilja ha minst 85 miljoner euro för att släppa sin anfallsstjärna.

Aubameyang bekräftar - vill lämna Dortmund i sommar

Info: McGregor Mayweather tv kanal & tv tider

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365