Speltips Barcelona Real Betis – odds tips superodds på Barca 20/8, La Liga 2017!

Speltips Barcelona Betis

Speltips: Barcelona Real Betis – odds tips 2017

Speltips Barcelona Real Betis? Odds tips Barcelona Real Betis match 20/8 i La Liga? Speltips Barcelona vs Real Betis? Superodds + odds tips på vinnaroddset på Barcelona – Real Betis 2017? Spela och se på matchen + få 200% i bonus hos Unibet =>

MISSA INTE: Barca vs Real Betis superodds =>

Bästa tips vinnaroddset på Barca mot Real Betis 20/8-2017

Speltips Barcelona Betis? Här får du bästa speltips på vinnare i matchen mellan Barcelona och Real Betis på Camp Nou! Ska du tippa på Barcelona mot Real Betis och söker lite speltips inför matchen? Ifall du ska oddsa på Barcelona – Real Betis vinnare så har du kommit rätt då du hittar alla superodds tips här.

Barcelona vs Real Betis odds 1X2 + Dubbelchans

Här kan du jämföra de bästa oddsen från Unibet inför matchen:

SÅ GÖR DU FÖR ATT FÅ SUPERODDSET HOS BETFAIR

Speltips Barcelona Betis? Supererbjudandet är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare för Barcelona. Häng inte läpp, utan det finns fler supererbjudanden inför helgens La Liga-drabbning.

1. Klicka här för komma till erbjudandet hos betfair. Ifall du inte har ett konto hos betfair så gör du så här för att ta del av erbjudandet.

2. Registrera ett betfair-konto med kampanjkoden ZFBM33.
3. Sätt in 100 kr för att kunna ta del av erbjudandet till max.
4. Spela på Barcelona vinner mot Real Betis på marknaden för Matchresultat före avspark, på söndag den 20 augusti 2017 kl. 20:15.
5. Pengarna betalas ut inom 24 timmar. Skulle du ha fel så får du insatsen tillbaka i form av en bonus, så spelet blir helt riskfritt med.

Speltips Barcelona Real Betis – odds tips superodds på Barca 20:8, La Liga 2017!

Barcelona Real Betis speltips odds 1×2 vinnare

Speltips Barcelona Real Betis? Något bra speltips Barcelona vs Real Betis? Vad säger oddstipsen när det gäller Real Betis match mot Barcelona? I Sverige finns det många fans som håller på Barcelona och många kommer följa mötet, speciellt såhär i säsongspremiären då det handlar om att sätta ribban för säsongen. Barcelona är storfavoriter i detta möte och ger 1.20 gånger pengarna tillbaka, medans en vinst för Real Betis ger otroliga 14.00 i odds.

Detta kan göra det värt att satsa en slant på Real Betis, även om spelbolagen många gånger har rätt och Barcelona bör vinna detta möte.

Barcelona Real Betis speltips?

En anledning är du kan vinna pengar riskfritt hos betsson =>du får pengarna tillbaka ifall du förlorar av betsson =>

En annan är att du kan satsa 100 kr och vinna 400 kr hos betfair  de erbjuder kraftigt förhöjt odds på Barca =>

Här hittar du bästa oddset på vinnare (1X2), målodds, odds på målgörare, hörnor och en rad andra odds och erbjudanden på matchen mellan Barcelona och Real Betis söndag den 20 augusti 2017. Barca vs Real Betis-matchen visas på Viasat Sport Premium och Viaplay kl. 20:15.

Speltips Barcelona – Real Betis

Då det gäller våra speltips och de olika rekommendationerna som vi har så finns det lite att välja på. Vad som kan vara ett säkert kort är att spela på att FC Barcelona vinner med det förhöjda oddset (4,00) och kombinera det med att båda lagen gör mål (1,93). Har du intresse att göra det än mer spännande kan du även lägga till att det blir över 2,5 mål (1.41) då Barcelona har för vana att göra en del mål.

Barcelona vs Real Betis odds 1X2 + Dubbelchans

Här kan du jämföra de bästa oddsen från Unibet inför matchen:

Speltips Barcelona vs Real Betis mål odds & målskyttar

Här är oddsen på mål och målskyttar i Barcelona Real Betis i La Liga 2017:

Barcelona vs Real Betis odds målskyttar

Tippa målskytt i Barcelona – Real Betis matchen. Här är målskyttarna att tippa på i Barcelona vs Real Betis.

Odds Real Betis målskyttar

Sergio León: 5.00
Antonio Sanabria: 5.60

Senaste oddsen hittar du här = >

Odds Barcelonas målskyttar

Enligt oddsen på vilka som blir Barcelonas målskyttar i Barcelona – Real Betis så är oddsen på att Barcelonas anfallsspelare kommer göra mål i matchen:

Leo Messi: 1.49
Paco Alcácer: 1.91

Odds Barcelona Real Betis resultat

Odds Barcelona vs Real Betis 1-0 : 9,50
Odds Barcelona vs Real Betis 1-1 : 11,50
Odds Barcelona vs Real Betis 2-1: 9,00
Odds Barcelona vs Real Betis 2-2: 20,00
Odds Barcelona vs Real Betis 0-1: 34,00
Odds Barcelona vs Real Betis 1-2: 31,00

Barcelona – Real Betis – odds och erbjudanden

Speltips Barcelona Betis? Ifall du ska tippa på att Barcelona vinner mot Real Betis så är oddset 4.00 ggr pengarna och här har vi de bästa odds-erbjudanden som tillsammans gör att man kan vinna stora summor vid en hemmavinst. Vad sägs om 1000 kr riskfritt hos Ladbrokes =>, 1000 kr riskfritt hos betsson =>, 200 kr i cash hos paf => eller 200 kr riskfritt hos Betsson => och 100 kr riskfritt hos Unibet =>

Något som gör att man kan chansa lite mer när man oddsar är att man hos de flesta spelbolagen får 1000 kronor i riskfritt spel, vilket innebär att du inte förlorar något om resultaten inte skulle gå din väg.

Sedan har samtliga riktigt bra bonusar som kan utnyttjas på samma gång. Missa inte denna pärla: 3000 kr i bonus hos Comeon =>, 1000 kr hos betfair => och 1000 kr hos Unibet =>

Spela riskfritt och ladda på spelkassan inför Barcelonas och Real Betis match

Odds-erbjudanden Barcelona – Real Betis La Liga 2017

Speltips Barcelona Betis? För att matchen ska bli så spännande som möjligt kommer samtliga spelbolag att dra igång kampanjer och erbjudande både för nya och befintliga kunder. Ta gärna en titt på samtliga erbjudanden så du får ut det mesta när du ska spela på Barcelona – Real Betis.

1000 kr i bonusspel på Barcelona – Real Betis matchen

Speltips Barcelona Betis? Registrera dig idag och fyll i bonuskoden SW1000, lägg sedan ett singelspel på 50 kr eller mer på valfri sport så matchar Ladbrokes det med ett bonusspel på upp till 1000 kr. Perfekt dig som ska spela på Barcelona vs Real Betis i La Liga och vill krydda till det hela. Till Ladbrokes =>

1000 kr riskfritt på Barcelona – Real Betis matchen

betsson erbjuder det största riskfria erbjudandet under Barcelona – Real Betis. De ger dig insatsen tillbaka upp till 1000 kr ifall du förlorar på det andra spelet på Barcelona. Se bara till att lägga ett första spel med exakt 1000 kr i insats på Barcelona – Real Betis (eller en valfri match då detta är ett generellt erbjudande för nya kunder) och betsson återbetalar din insats med 1000 kr!

En riktigt bra kampanj utan omsättningskrav och pengarna tillbaka i cash. Perfekt dig som ska spela på Barcelona matcher för att göra det hela mer spännande. Till betsson =>

Speltips Barcelona Betis

För dig som undrar se Barcelona Real Betis match på TV idag och vilken kanal visar Barcelona Real Betis så är det Viasat Sport Premium och Viaplay kl. 20:15.

SE & SPELA HÄR! SE OCH SPELA HÄR! LIVE STREAMING
+ 1000 kr i bonus
+ 1000 kr i bonus 399 kr/mån
 Las Palmas Barcelona live stream gratis Unibet  Las Palmas Barcelona live stream gratis bet365 Las Palmas Barcelona stream via Viaplay live streaming
SPELA & SE HÄR! SPELA & SE HÄR! BESTÄLL HÄR!

Speltips Barcelona Betis? Det finns en drös av olika odds att spela på när det gäller matchen mellan Barcelona och Real Betis. När vi närmar oss så kommer att uppdatera med lite odds på bland annat stjärnorna i de båda lagen, hörnor och m.m. Resten av oddsen får ni leta upp själva hos spelbolagen.

Här kan du läsa mer om Barcelona på tv 2017 streama Barcelona, Barcelona vs Real Betis vilken kanal, Barcelona matcher på TV, spelschema för spanska La Liga och för Barcelona TV-tider 2017. Uppdateringar hittar du på Barcelonas hemsidaLa Ligas hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply