• Error, no group ID set! Check your syntax!

Arsenal redo att sälja stjärnan

Arsenal redo att sälja stjärnan

Engelsk press: Arsenal kan göra sig av med Aaron Ramsey

Trots att han tillhör klubben sedan 2008 så kan Arsenal nu göra sig av med sin trogne mittfältare. Det för att lämna mer plats åt yngre förmågor, rapporterar engelsk media under söndagen.

En av de mest trogna spelarna Arsenal haft under de senaste åren är Aaron Ramsey. Den nu 27-årige mittfältaren kom till klubben redan som 17-åring då han skrev på sitt första kontrakt med London-klubben redan säsongen 2008/09.

Men det har inte gått precis som klubben önskat sig. Istället har walesarens sejour i Arsenal framför allt kantats av skador, något som nu fått Arsenals ledning att vilja tacka för sig vad det gäller mittfältaren.

Arsenal redo att sälja stjärnan

Kan gå till rival

TITTA: Arsenals löner

Faktum är man nu kan sälja sin stjärna från klubbens håll. Det är den engelska tabloiden Mail on Sunday som skriver att Arsenal nu inte tänker behålla sin mittfältare.

Det kan då sluta med att spelaren från Wales hamnar i en rival. Det uppges vara flera PL-konkurrenter som vill värva honom ifall London-klubben faktiskt säljer honom. Inte minst Southampton och huvudstadsrivalen West Ham ska vara intresserade av att värva honom. Frågan är dock vilken klubb Aaron Ramsey kommer att spela i efter sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply