• Error, no group ID set! Check your syntax!

United kan sälja stjärnan – för rekordsumman

United kan sälja stjärnan - för rekordsumman

Manchester United förbereder försäljning – på väg mot rekord

David De Gea verkar vara inne på sin sista säsong med Manchester United. Nu kan klubben vara på väg att dessutom slå ett transferrekord. Det eftersom Uniteds målvakt kan komma att bli den dyraste någonsin när han lämnar för Real Madrid.

Att Real Madrid har målvaktsproblem lär inte vara en överraskning för någon. Att Manchester Uniteds målvakt David de Gea verkar vara intresserad av att flytta har nog inte heller undgått någon. Därför är det ju inte alls omöjligt att den spanske landslagsmannen flyttar till sommaren, troligtvis efter VM.

United kan sälja stjärnan - för rekordsumman

Kan gå till förre ärkerivalen

SE ÄVEN: Real Madrids löner

Det spelar ingen roll att De Gea för ett antal säsonger sedan tillhörde lokalkonkurrenten Atletico Madrid, och dessutom fick sitt genombrott i klubben. Det verkar ändå bli en flytt för spanjoren, tillbaka till den spanska huvudstaden, fast nu alltså till en annan klubb.

Skulle affären mellan Manchester United och Real Madrid bli klar så är det möjligt att den blir den dyraste övergången någonsin för en målvakt. Dessutom skulle målvaktsstjärnan, enligt engelsk press under söndagen, komma att tjäna över 3,5 miljoner kronor i veckan. Något som hade gjort honom en av världens bäst betalda fotbollsspelare någonsin.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply