• Error, no group ID set! Check your syntax!

Manchester United och Real Madrid i enorm bytesaffär?

Madrid och United kan låta stjärnorna byta plats

Manchester United och Real Madrid är två klubbar som inte drar sig för att köpa spelare. Nu kan de göra affärer mellan varandra, något som kan inkludera en stor bytesaffär.

Först ut så handlar det om att Real Madrid är intresserade av att få in David de Gea. Men att Manchester United ska släppa sin målvakt hur enkelt som helst är inte troligt. Därför skriver nu spansk media att en bytesaffär kan bli av.

Det handlar om Diario Gol som rapporterar att minst fyra stjärnor är inblandade i den eventuella affären, varav tre är Madrid-spelare.

Manchester United och Real Madrid i enorm bytesaffär?

Stjärnan kan göra det svårt för svensken

LÄS: Det tjänar spelarna i Manchester United

En av de mest troliga affärerna, som kanske inte ens kommer inkluderas i bytesaffären, är att fransmannen Raphael Varane lämnar för att få spela med Mourinho igen. Det här skulle kunna kosta United cirka 550 miljoner kronor, samtidigt som det kan ge en viss svensk mer huvudbry.

För med Varane i laget så är det inte troligt att Victor Lindelöf Nilsson får möjligheten till särskilt mycket speltid i framtiden. Hur som helst så kan De Gea komma att lämna också, något som kommer att kunna inkludera att Toni Kroos och Gareth Bale går i motsatt riktning.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply