Lista: Allsvenskans bästa elva 2016

Allsvenskans bästa elva 2016 - Ebenzer Ofori

LISTA: Bästa startelvan i Allsvenskan 2016

Allsvenskans bästa spelare? Bästa spelarna i Allsvenskan? Bäst i Allsvenskan? Bästa fotbollsspelarna i Allsvenskan 2016? Allsvenskan 2016 är över och segrare blev Malmö FF som vann serien före AIK och IFK Norrköping, detta först och främst då man vunnit mot Peking vid båda tillfällena när de spelat mot varandra i seriespelet. MFF vann matcherna med 3-1 respektive 2-1 och kunde i och med de sex bärgade poängen bli vinnare av Allsvenskan 2016, detta sex poäng före både AIK och Peking.

På fjärde plats hittar vi IFK Göteborg som även de gjorde en bra säsong och har flera duktiga spelare i sin startelva. Just de bästa spelarna i Allsvenskan är de vi kommer gå igenom på denna lista och vi kommer att presentera elva spelare som varit de bästa på sin position under den gångna säsongen. Många av spelarna kommer inte helt överraskande från Malmö FF som vann 2016 års allsvenska, men det finns även spelare från andra lag som utmärkt sig den gångna säsongen.

Allsvenskans bästa elva 2016

Vill du läsa mer om Allsvenskan och ditt favoritlag? Hur mycket tjänar din favoritspelare? Nedan finns information om lagen i den svenska högstaligan och vi rekommenderar att ni tar en titt på de efter att vi gått igenom Allsvenskans bästa spelare 2016.

 

Målvakt: Johan Wiland, Malmö FF

Lista: Allsvenskans bästa elva 2016

Mästarlagets målvakt Johan Wiland blev även Allsvenskans bästa målvakt 2016. Det var dock inget lätt val då även AIKs Patrik Carlgren gjorde en väldigt fin säsong. Tillslut blev det Wiland som fick platsen då han stått för flera avgörande räddningar i MFFs guldstrid.

Johan Wiland är även en av de som ligger högst upp på Malmö FFs lönelista 2016

Sidor: 1 2 3 4

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply