Manchester United vill rea ut Morgan Schneiderlin

Manchester United vill rea ut Morgan Schneiderlin

Jose Mourinho rensar i spelartruppen – Schneiderlin reas ut

Fransmannen som anslut till Manchester United sommaren 2015 för en summa på 35 miljoner euro efter att ha imponerat under sju säsonger i Southampton.

Kräftgången fortsätter för Manchester United med Jose Mourinho i spetsen. Efter elva spelade omgångar ligger man på sjätte plats med 18 inspelade poäng och trots en vinst i senaste omgången och nu börjar den portugisiske stortränaren att peka ut spelare som tvingas lämna Old Trafford redan i vinter.

Tidigare har det pratats om att Memphis Depay ska vara nära flytt till antingen Liverpool eller Juventus men nu har ett nytt namn kommit upp på tapeten, detta enligt The Mirror. Enligt tidningen vill Mourinho sälja Morgan Schneiderlin och detta till ett rejält underpris. Summan som United kommer att begära är endast 14 miljoner euro vilket är 20 miljoner mindre än det man betalade för spelaren när han anslut för ett och ett halvt år sen.

Schneiderlin har under den gångna säsongen endast spelat ynka sex minuter på två Premier League-matcher och ser med största sannolikhet ut att att lämna inom kort. Fransmannen var tidigare en viktig spelare för United och trots att det knappt blivit kort med speltid ska klubbledningen ha bestämt sig för att inte vilja släppa Schneiderlin.

Morgan Schneiderlin har för närvarande en veckolön på 100.000 pund.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply