Jose Mourinho får stöd från Chelsea

bet365

Klubbens tekniska chef stöttar honom

Chelsea ligger inte så bra till i Premier League för tillfället, tränaren Jose Mourinho får trots det stöd av klubbens tekniska chef Michael Emenalo som säger att ”det finns ljus i slutet av tunneln”.

Jose Mourinho har inte haft det så lätt det senaste. Chelsea ligger för tillfället på en 16: onde plats i Premier League och laget har bara vunnit 3 av 12 matcher. Trots de dåliga resultaten säger nu Chelseas tekniska chef att klubbens hierarki är övertygade om att Mourinho kan vända klubbens dåliga inledning på säsongen, enligt The Mirror.

– För tillfället så kommer uttalandet från ägaren och styrelsen från en tro att vi är i en position att lita på en tränare som har levererat så mycket. Vi är i en sådan position att vi litar på en grupp spelare som har levererat de senaste säsongerna. Vi är i en position att se att det finns ljus i slutet av tunneln och däri ligger vårat självförtroende … att vi an ta oss ur situationen, säger Michael Emenalo.

”Vi måste hitta ett sätt att hjälpa honom”

Under Blues nuvarande dåliga formkurva har Mourinho fått en del kritik, mycket för hans uppförande, bland annat blev han avstängd en match för att ha tjafsat med domaren. Han har även fått 50.000 pund I böter för att ha sagt att domarna var “rädda för att ge beslut till Chelsea” efter förlusten mot Southampton. Chelseas Emenalo säger att ägare Roman Abramovich vill ha klubbrepresentanter som företräder sig själva och uppför sig på ett sätt ”som rättfärdigar vår höga status”, men han menar också att klubben måste hitta ett sätt att hjälpa Mourinho och inte bara lämna honom ensam att hantera uppfattad orättvisa.

– Vi måste kanske hitta ett bättre sätt att hjälpa honom på, att jobba med honom, ett bättre sätt inom hierarkin. Vi märker detta och vi måste hitta ett sätt att hjälpa honom i sådana situiationer, säger Emenalo.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply