Domaren avslöjar: Det skrek Mourinho för att bli avstängd

Mourinhos utbrott avslöjat

Jose Mourinhos Chelsea går inte särskillt bra och och skulle man förlora i helgen mot Stoke man portugisen riskera att få sparken.

Det är ingen hemlighet att Jose Mourinho inte är speciellt trevlig när det kommer till domare. Chelsea-tränaren har vid flera tillfällen under sin karriär uttalat sig olämpligt eller gjort saker som lett till avstängning. Den senaste avstängningen kom efter att han ska ha skällt ut domaren i spelartunneln under halvtidsvilan i förlustmatchen mot West Ham

 

– Wenger har rätt om er…ni är så jävla usla, säger domaren Jon Moss enligt Sportbladet, som hänvisar till The Guardian.

Besöksförbud för helgens match

Utöver bötern på 525 000 kronor fick Jose Mourinho även en match avstängning, vilken betyder att han inte får vara på Britannia Stadium när Chelsea spelar mot Stoke i helgen.

– Ni kan ju förstå att det inte är så enkelt. Ni kan ju tänka er hur jag mår. Och jag vill helst inte prata för mycket om det, säger Mourinho på presskonferensen.

– Jag har inga planer. Jag kanske sätter mig vid ett gatuhörn och glor på min iPad. Jag kanske inte ser matchen alls. Vad är det för mening om jag inte kan påverka den?, säger portugisen.

Jon Moss som var domaren i matchen har du gått och ut berättat att Chelseatränaren stod och väntade på domarteamet i spelartunneln när det var dags för paus.

”Ni är så jävla usla”

– I stället för att stå där och prata med honom så bjöd jag in honom till domarrummet tillsammans med West Hams säkerhetschef Simon Sutton, säger Moss.

– Mourinho frågade mig om en tackling, en offside och en rensning på mållinjen. Jag gav honom korta svar. Efter det bad jag honom att lämna omklädningsrummet. Han vägrade. Jag bad honom igen. Efter att han återigen vägrade gå ut så bad jag Simon Sutton att eskortera honom ut från rummet. Då blev Mourinho väldigt aggressiv. Han skrek att de där jävlar domarna är usla…Wenger hade rätt om er…ni är så jävla usla. Jag sa till Mourinho att inte ta plats i den tekniska zonen i andra halvlek efter de orden.

Källa: Sportbladet

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply