bet365

Ronaldo: Jag ville aldrig lämna Real Madrid

Ronaldo Jag ville aldrig lämna Real Madrid

Köpte upp La Liga-klubben

Ronaldo, ”den riktige”, som den förre brasilianske superstjärnan ibland kallas för, har precis köpt upp La Liga-klubben Real Valladolid. Samtidigt passar han på att prata om tiden som fotbollsspelare i Spanien.

Han är en av världens bästa avslutare någonsin. Ronaldo, eller Ronaldo Luiz Nazario de Lima, tillhör genren bästa fotbollsanfallare någonsin, men har nu tagit ett nytt steg i sin karriär.

Det då brassen valde att gå in och köpa upp aktier i La Liga-nykomlingen Real Valladolid. Det här för över 300 miljoner kronor, vilket också för Ronaldo till klubbpresident.

”Ville aldrig lämna”

SE HÄR: 2000-talets bästa anfallspar

Samtidigt som den förre brasilianske spelaren går in som störste ägare samt president för klubben så passar media även på att ställa några frågor om hans tid i La Liga som aktiv spelare.

– Jag ville aldrig lämna klubben, säger Ronaldo, och berättar om sina problem med den dåvarande Real Madrid-tränaren Fabio Capello.

– Jag började få rejäla problem med honom, förklarar brassen och fortsätter.

– Det kunde handla om 100 grams övervikt och jag fick höra det. Till slut orkade jag inte, och situationen blev ohållbar, säger han till spanska AS, samtidigt som han poängterar flera gånger poängterar att han gärna stannat kvar i den spanska huvudstaden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply