Först Pique – nu välkomnar även Suarez Pogba till Barcelona

Först Pique - nu välkomnar även Suarez Pogba till Barcelona

Suarez vill se Pogba i Barcelona

Först var det Gerard Pique som välkomnade Manchester Uniteds storstjärna Paul Pogba till FC Barcelona. Nu har klubbens egna superstjärna, i alla fall en av dem, välkomnat Pogba till laget.

Det känns mer och mer troligt att Paul Pogba inte spelar i Manchester United nästa säsong. Situationen liknar lite den som Liverpool och Coutinho upplevde med Barca ifjol. Det vill säga en spelare som ville lämna, men inte fick till en början.

Nu handlar det dock om en ännu värre situationen. Det eftersom Mourinho och Pogba hamnat i ett öppet bråk. Något som gör att många tror att Pogba bråkar sig bort från United. För nu har till och med Luis Suarez valt att ge sitt varmaste välkomnande till fransmannen, om han bestämmer sig för att komma till den katalanska storklubben FC Barcelona.

Välkomnar Pogba till Barca

SE MER: Rasmus Dahlins lön

På grund av bråken med Mourinho kan det nu innebära att United tappar storstjärnan Paul Pogba. För Barcelona har fram till fredag på sig att köpa loss honom, något som kan ske nu. Samtidigt går Barca-mittbacken, och den förre United-spelaren, Gerard Pique ut och säger att gärna skulle välkomna fransmannen in i truppen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365