Zlatko Dalic: ”Cristiano Ronaldo är en egoist”

Zlatko Dalic: "Cristiano Ronaldo är en egoist"

Cristiano kritiseras av Kroatiens förbundskapten

Efter att Cristiano Ronaldo valt att inte dyka upp på UEFAs gala när Luka Modric tog hem priset som årets spelare får portugisen hård kritik. Detta från Kroatiens förbundskapten Zlatko Dalic.

Under de senaste åren är det Lionel Messi och Cristiano Ronaldo som gjort upp om priset som årets bästa spelare. Denna gången blev det dock Luka Modric som tog hem priset, då valde Ronaldo att inte vara med på galan när hans före detta lagkamrat tog emot priset. Nu får portugisen stark kritik riktad mot sig, detta från Kroatiens förbundskapten Zlatko Dalic.

– Att Ronaldo inte kommer till Uefas ceremoni och de här kommentarerna om att Luka vann det (priset)… Det är inte ens värt min kommentar, säger han till Sportske novosti, enligt Daily Mirror, och fortsätter:

– Det är ytterligare ett bevis på det jag säger, att Ronaldo är en egoist och att jag aldrig skulle vilja ha honom i mitt lag. Han är den typen av spelare som inte tycker att det spelar någon roll om man förlorar. Det enda han bryr sig om är om han gör mål, säger Dalic.

”Löjligt och skamligt”

Cristiano Ronaldo själv har inte uttalat sig om det hela, men agenten Jorge Mendes visar ingen nåd efter evenemanget.

– Fotboll spelas på en plan och där vann Cristiano. Han gjorde 15 mål (i Champions League), bar Real Madrid på sina axlar och vann pokalen igen. Det är löjligt och skamligt. Det är ingen tvekan om att Ronaldo är den bästa på sin position, sa hans agent Jorge Mendes bittert till portugisiska Record efteråt.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Cristiano Ronaldo

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply