Europa League åttondelsfinaler 2024 spelschema + lottningen 2023/24!

Europa League åttondelsfinaler

TV-tid & -kanaler som visar lottningen av åttondelsfinalerna i Europa League 2023/2024

Europa League åttondelsfinaler 2024 spelschema? Lottning åttondelsfinal Europa League? Europa League sextondelsfinaler 2023/2024 är avslutade och nu går de flesta och väntar på lottningen åttondelsfinalerna. Det är alltid spännande lag som ställs mot varandra i denna turneringen och på senare år har det blivit ännu mer intressant då kvalitén höjts i samband med att det dragit igång en tredje europeiska turnering. I denna artikel kommer vi gå igenom allt vad som gäller när det kommer till Europa League åttondelsfinaler när det kommer till lottning och spelschema för samtliga lag och matcher. Här kan du läsa mer om när sker lottningen av Europa League åttondelsfinaler sker och på vilken kanal lottningen sänds?

Europa League åttondelsfinaler spelschema + lottningen

Lag klara för Europa League åttondelsfinaler 2024

Vilka lag är klara för åttondelsfinalerna i Europa League slutspel 2023/2024? Här är det fri lottning som gäller och alla kan möta alla. Det är nu de verkliga stormatcherna börjar komma fram och i denna artikel ger vi dig all information om vad som behövs.

Inför lottningen gäller till skillnad från tidigare inte regler och undantagen rörande vilka lag som får möta varandra. Lag från samma grupp kan inte möta varandra igen, inte heller gruppettor eller lag från samma land.

När sker lottningen av åttondelsfinalerna i Europa League 2024?

När sker lottningen av åttondelsfinalerna i Europa League 2024? Åttondelsfinalerna i Europa League lottades fredagen den 23 februari 2024. Lottningen av UEFA Europa League åttondelsfinaler drar igång klockan 13:00 i Schweiziska Nyon.

Europa League åttondelsfinaler

Vilken TV kanal visar lottningen av åttondelsfinalerna i Europa League?

Lottningen streamas live på UEFA.com från kl. 13.00 under fredagen den 23 februari 2024. Du kan även se den på V Sport Premium och Viaplay.

Spelschema åttondelsfinaler i Europa League 2024

Så här blev åttondelsfinalerna i Europa League 2024. Matcherna spelas 6-7 och 14 mars 2024.

Lag 1 Resultat Lag 2 Liveodds
Sparta Prag 2-11 Liverpool Unibet
Marseille 5-3 Villarreal Unibet
Roma 4-1 Brighton Unibet
Benfica 3-2 Rangers Unibet
Freiburg 1-5 West Ham Unibet
Sporting 2-3 Atalanta Unibet
Milan 7-3 Slavia Prag Unibet
Qarabag 4-5 Bayer Leverkusen Unibet

Europa League på TV 2024

Ifall du veta vilka kanaler visar Europa League på TV eller live stream så har vi sammanställt all information om datum, speltider, vilka kanaler och live stream en sida där du snabbt kan se vilka kanaler som visar Europa League på TV och samtliga TV-tider för Europa League åttondelsfinaler 2024, kvartsfinaler, semifinaler och slutligen finalen. Europa League live stream gratis? Läs streama Europa League live online!

Läs mer om Europa League & Champions League

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply