BREAKING NEWS: Ivan Toney åker på avstängning!

Ivan Toney åker på Avstängning

Ivan Toney, 26, har haft en utmärkt säsong hittills och är en av Premier Leagues bästa anfallare. Men hans karriär kan nu vara över efter att han ertappats med att bryta mot förbundets spelregler hela 232 gånger. Han kommer nu att ställas inför rätta för sina handlingar.

Ivan Toney debuterade i Premier League hösten 2021, 25 år gammal. Anfallaren hade anslutit sig till Brentford några månader tidigare och slog Championship-måltidsrekordet.

Hittills under säsongen i Premier League har Ivan Toney gjort tio mål, vilket placerar honom på tredje plats i totalen. Förra säsongen gjorde han bara totalt tolv framträdanden.

Ivan Toney åker på avstängning – beslutas 24 november

Men nu har han stora problem. Enligt en undersökning av det engelska fotbollsförbundet har han brutit mot förbundets spelregler 232 gånger. Toney har nu fram till den 24 november på sig att svara på anklagelserna. Enligt Daily Mail kan en fällande dom leda till ett livstidsförbud från fotbollen.

Artikeln handlar om Ivan Toney, en anfallare i Brentford som har ertappats med att bryta mot det engelska fotbollsförbundets spelregler 232 gånger. Om han fälls kan han få livstids förbud mot fotboll.

LÄS MER: Cristiano ronaldo talar ut om sonens bortgång!

LÄS MER: Missa inte matcherna som spelas i VM 2022 i Qatar!

LÄS MER: Mbappe kan ersätta ronaldo i Manchester united!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply