bet365

Mbappé kan ersätta Ronaldo i Manchester United

Mbappé kan ersätta ronaldo i manchester united

Mbappé kan ersätta Ronaldo i Manchester United. Enligt The Mirror har Manchester United tröttnat på Cristiano Ronaldos upptåg och är redo att göra sig av med honom. Den portugisiske spelaren förödmjukade tränaren och ledningen i en offentlig intervju, så hans dagar i klubben kan snart vara över. I Frankrike, Paris sitter en annan missnöjd superstjärna.

Kylian Mbappé förlängde sitt kontrakt med PSG i våras, men redan nu rapporteras det om en spricka med klubbledningen. Fransmannen känner sig ”sviken” och kan vara på väg att lämna klubben. Så varför inte ersätta en besviken anfallare med en annan?

Kylian Mbappé kan ersätta Cristiano Ronaldo i United

Manchester United förbereder sig på att skriva kontrakt med en anfallare när Ronaldos kontrakt löper ut, men den portugisiske spelaren planerar att lämna efter VM 2022 i Qatar. Mbappé kan alltså förvärvas redan i januari.

Den enorma övergångssumman på nästan 2 miljarder euro och fransmannens lön på cirka 6 miljoner euro i veckan placerar Manchester United i en klass som få andra klubbar har råd med.

Real Madrid var på väg att värva Mbappé, men 23-åringen bestämde sig i sista sekunden för att stanna kvar hos PSG istället.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply