BREAKING NEWS: Cristiano Ronaldo talar ut om sonens bortgång

Cristiano Ronaldo Talar ut

Cristiano Ronaldo öppnar upp sig om när hans son gick bort tidigare i år. Nu delar fotbollsspelaren från Manchester United upp om sin första erfarenhet av döden, med mediestjärnan Piers Morgan från The Sun.

”Det var det värsta jag har varit med om sedan min pappa gick bort”, säger han, enligt The Sun.

Cristiano Ronaldo Öppnar upp sig till Piers Morgan

Cristiano Ronaldo och hans flickvän Georgina Rodriguez födde tvillingar tidigare i år, men tyvärr gick ett av deras barn, sonen Angel, bort strax efter att han hade fötts. I en avslöjande intervju med Piers Morgan diskuterar Ronaldo för första gången öppet sin sons död.

”Det var det värsta jag har varit med om sedan min pappa dog. När du får ett barn förväntar du dig att allt ska fungera bra, sen när det problemet kommer blir det svårt”, säger han till The Sun och fortsätter:

”Jag och Gio hade det väldigt svårt. Vi förstod inte varför det hände oss. Det var svårt. Det var väldigt svårt att förstå vad som hände. Fotbollen fortsätter, det går så fort med många matcher. Men det var nog den svåraste stunden i mitt liv.”

Barnen frågar”Mamma, var är den andra bebisen?”

Han berättar även om den smärtsamma stunden när han var tvungen att berätta för sina andra barn om vad som hade hänt.

”De andra barnen frågade vid matbordet ”Mamma, var är den andra bebisen?” Efter en vecka bestämde vi oss för att vara ärliga till de andra barnen och vi sa att Angel hade hamnat i himlen”.

Förutom komplikationer under förlossningen hade Ronaldos tvillingdotter Bella Esmeralda också problem efter förlossningen.

Det är välkänt att Ronaldo tidigare har kritiserat Manchester Uniteds klubbledning i samma intervju med Piers Morgan. Han uppgav att de inte trodde på honom när han inte kunde delta i försäsongsträningen eftersom hans nyfödda dotter då behövde sjukhusvård. Ronaldo har en son från en hemlig mor, tvillingar från en surrogatmamma och en dotter med sin nuvarande flickvän.

LÄS MER: Vem kommer att ersätta ronaldo i Manchester united?

LÄS MER: Ronaldo får stöd från alla håll – även från kungligheter!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply