Lindelöf vägrar svara på frågor angående Ronaldo

bet365
Lindelöf Vägrar Svara på Frågor om Ronaldo

Lindelöf vägrar svara på frågor ? Cristiano Ronaldo har varit kritisk mot Manchester United de senaste månaderna. Hans lagkamrater, däribland Victor Nilsson Lindelöf, har i stort sett förblivit tysta i frågan – tills nu. I en exklusiv intervju med reportrar öppnade Lindelof upp för hur han känner inför Ronaldos kommentarer. Sveriges landslagskapten vägrar svara på frågor om Ronaldo.

”Jag får säkert svara, men väljer att inte svara”, säger han.

Cristiano Ronaldo har upprepade gånger attackerat Manchester United på ett brutalt sätt. I en intervju med den brittiske journalisten Piers Morgan sa stjärnan att han känner sig sviken av klubben och att han inte litar på tränaren Erik ten Hag. Han fortsatte med att säga att flera personer inom organisationen vill ha bort honom.

”Jag känner att det finns några som inte vill ha mig här, inte bara den här säsongen, utan även förra säsongen”, säger Ronaldo.

Lindelöfs i sin senaste intervju

Victor Nilsson Lindelöfs senaste intervju har fått stor uppmärksamhet världen över. Hans lagkamrat i Manchester United och världsberömda fotbollsspelare Cristiano Ronaldo var också närvarande. Medierna hade förberett frågor som skulle ställas men det blev snabbt uppenbart att de inte skulle ge några svar.

”Han vill inte prata om det. Det framkom under vårt samtal”, meddelade Niclas Green, tf presschef, inför landslagets tisdagsträning.

Har du fått någon förklaring till varför han inte vill prata om det?

”Det är något som är i hans vardag, i hans klubb och arbetsgivare. Det har egentligen inte med den här samlingen att göra. Han vill prata landslag om han vill prata överhuvudtaget. Han kanske inte är den som först räcker upp handen och säger: ”Hej, jag vill prata med media i dag.”

Har det funnits någon kommunikation mellan landslagsledningen och Manchester United om det här?

”Inte som har nått mig. Det hade det gjort om det hade varit något som hade haft med kommunikation att göra – skulle jag gissa.”

Det är Victors eget önskemål att inte prata om det då?

”Det är väl min rekommendation att inte prata om det nu.”

Så, det är inte Victor som har kommit till dig och sagt: ”Jag vill inte prata med pressen om det här”?

”Vigge” sa inte: ”Hej, Niclas. Kul att få träffa media i kväll. Jag skulle inte vilja prata om min lagkamrat”. Så var det inte, nej. Men vi kan lägga ihop ett och ett och förstår väl vad hela fotbollsvärlden pratar om just nu. Den frågan hade han inte svarat på i vilken miljö han än hade varit i. Hade han haft en presskonferens i United hade han inte svarat på det. Och han kommer inte svara på det här, nu handlar det om landslaget. Vi har tillräckligt många problem i landslaget.”

Lindelöf citerar Dani M: ”Ingen Kommentar”

När träningen avslutades och Victor Nilsson Lindelof kom ut för att prata med media bekräftades Niclas Greens ord. Mittfältaren vill inte prata om Cristiano Ronaldos uppmärksammade intervju.

”Jag kommer inte svara på några frågor. Jag får säkert svara, men väljer att inte svara.”

Om samma sak gäller kring Anthony Elanga är oklart. Anfallaren mötte inte media under tisdagen, men kommer finnas tillgänglig efter onsdagens möte med Mexiko.

”Jag har inte pratat med Anthony om det här, så det vet jag inte. Men det är väl ingen jättegissning att tro att han inte är sugen på det”, säger Niclas Green.

LÄS MER: Cristiano Ronaldo talar ut om sonens bortgång!

LÄS MER: Mbappe kan ersätta ronaldo i Manchester United!

LÄS MER: Missa inte när VM 2022 matcherna i Qatar går att streama.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply