Ingen De Gea – Då vill Real Madrid värva Thibaut Courtois

Ingen De Gea - Då vill Real Madrid värva Thibaut Courtois

Real Madrid vill köpa Chelseas målvaktsstjärna Thibaut Courtois

En ny målvakt är vad som står på Real Madrids önskelista och efter att inte ha lyckats värva David De Gea är man nu ute efter Thibaut Courtois.

Det är ingen hemlighet att Real Madrid vill ha in en ny målvakt då man anser att Kiko Casilla inte håller måttet. I somras rapporterades det att den spanska huvudstadsklubben var överens med både Manchester United och David De Gea om en övergång men pappersstrul gjorde att en övergång aldrig gick igenom. I samma veva passade Manchester United på att förlänga kontraktet med den spanske målvakten för att inte låta De Gea lämna gratis sommaren 2016.

Det nya kontraktet sträcker sig till 2019 och innehåller en utköpsklausul värd 40 miljoner euro, en summa som Real Madrid kan tvingas betala om de vill köpa loss spelaren under januari, innan transferförbudet träder i kraft.

Skulle man inte lyckas köpa loss den före detta Atlético Madrid-målvakten ska nästa damn på listan vara Thibaut Courtois. Enligt The Sun ska spelaren tillsammans med Diego Costa, Eden Hazard och Oscar leta efter en ny klubb inför nästa säsong.

Samir Handanovic ersätter David De Gea?

I engelsk press skriver man även att United redan letar efter en ersättare om spanjoren skulle lämna Old Trafford. Den mest populära spelaren är Samir Handanovic som spelar i Inter men det är fortfarande oklart vad Real Madrid har i tankarna inför den kommande avstängningen..

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply