Senaste om De Gea: Klubbarna överens – målvakten går i utbyte

David De Gea ser nu ut att bara vara detaljer från att presenteras som Real Madrid-spelare. Sky Sports rapporterar nu att Real Madrid och Manchester United är överens – och att den spanska klubbens målvakt Keylor Navas går till Old Trafford som utbyte.

Tidigare i somras lämnade legendaren Iker Casillas Real Madrid för FC Porto efter att ha spelat i den spanska huvudstadsklubben sedan han var endast nio år gammal. För att ersätta 34-åringen, som enligt vissa mer eller mindre tvingats bort av presidenten Florentino Perez, har David De Gea rapporterats vara på väg till Santiago Bernabeu under mer eller mindre hela sommaren.

De Gea till Real – Navas till United

Vändningarna i den potentiella superaffären har varit många – men nu ser allting ut att vara klar. Sky Sports rapporterar nu att de båda klubbarna är helt överens om en affär, och Keylor Navas kommer i framtiden att spela på Old Trafford som en del av överenskommelsen. Utöver den costaricanske målvakten ska Real Madrid vara tvungna att betala cirka 19 miljoner pund för De Geas tjänster.

Näst dyrast någonsin

Hela affären – inklusive värdet på Navas – ska vara värd 29 miljoner pund, vilket gör spanjoren till den näst dyraste målvakten någonsin. Det finns ännu inga uppgifter om något personligt kontrakt för den 24-årige burväktaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply