Topp 10: Spelare som aldrig vunnit Champions League

4) Ruud van Nistelrooy

Francesco Totti är en av de 10 största spelarna som aldrig vunnit Champions League

Holländaren som bland annat representerade Manchester United och Real Madrid under sin karriär som professionell fotbollsspelare lyckades aldrig vinna Champions League. Anfallaren som har ett otroligt bra facit i alla klubbar han spelat i är en av de man tror har vunnit turneringen men Ruud Van Nistelrooy fick aldrig lyfta en internationell pokal under sin karriär som spelare.

3) Zlatan Ibrahimovic – 109

Zlatan Ibrahimovic är en av stjärnorna som inte vunnit Champions League

Har Zlatan vunnit Champions League? Nej, är svaret på den frågan. Zlatan Ibrahimovic är den spelare på listan som gjort flest Champions League-matcher utan att vinna turneringen. Svensken har deltagit i turneringen med Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan och Paris Saint-Germain men har trots sina 13 försök aldrig fått lyfta pokalen. Zlatan har flera gånger uttryck sin vilja att vinna turneringen och har sagt att han gärna vill vinna ”den där jävla Champions League”.

Finns det några svenskar som vunnit Uefa Champions League? Ja, det finns några stycken och den som van senast var Henrik Larsson när FC Barcelona vann turneringen 2006

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply