Neymar uppges förlänga med Barcelona

Neymar uppges förlänga med Barcelona

Stannar i sex år till

Football Espana uppger att Neymar kommer att förlänga sitt avtal med Barcelona till och med år 2022.

Neymar har varit en succé sedan han anlände till Barcelona sommaren 2013 och har under de två senaste säsongerna bildat en fantastisk anfallstrio tillsammans med Lionel Messi och Luis Suarez. Trots detta har det uppstått rykten om att spelaren kan lämna klubben i sommar. Bland annat har det hävdats att Manchester United kan värva Neymar, att Manchester City jagar Neymar och att Neymar öppnar för en flytt till Paris Saint-Germain. Samtidigt har dock den spanska klubben hela tiden sagt att man inte vill sälja Neymar och nu verkar det som att man får sin vilja igenom.

Enligt Football Espana är Neymar på väg att förlänga sitt avtal och stanna på Camp Nou. Det nya avtalet sägs gälla till sommaren 2022 och innebär en löneökning för den brasilianske stjärnan. Dessutom ryktas det om att det nya kontraktet innebär att spelarens utköpsklausul höjs från 190 miljoner euro till 220 miljoner euro. Det uppges att Barcelonas klubbledning är säker på att Neymar kommer att skriva på avtalet och tror att detta kommer ske någon gång efter söndagens cupfinal mot Sevilla.

Samtidigt uppges det att flera andra spelare kommer att lämna den katalanska klubben i sommar. Tidigare idag uppstod rykten som hävdade att Lazio jagar Barcelonas Adriano och för två dagar sedan sades det att Valencia är nära Barcelonas Alen Halilovic.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply