Tottenham och West Ham jagar Callum Wilson

Tottenham och West Ham jagar Callum Wilson

Londonklubbarna vill värva från Bournemouth

Enligt The Guardian är både Tottenham och West Ham på jakt efter Bournemouths Callum Wilson.

Både West Ham och Tottenham har haft starka säsonger i Premier LeagueWest Ham såg länge ut att ta en europaplats men förlorade sista matchen mot Stoke och slutade på plats sju i tabellen. För Tottenham gick det ännu bättre. Man slutade trea och kommer att få spela i Champions League under nästa säsong. För att se till att nästa säsong blir lika lyckad vill de båda klubbarna värva ett antal spelare. Nu verkar det som både Tottenham och West Ham vill värva samma spelare.

Enligt The Guardian är båda klubbarna på jakt efter Bournemouths anfallare Callum Wilson. Klubbarnas tränare Slaven BilicWest Ham, och Mauricio Pochettino, Tottenham, är benägna om att locka till sig spelaren. Samtidigt har Bournemouth sagt att man helst inte vill sälja Wilson men att det kommer att finnas övergångssummor som man inte kommer kunna att motstå.

Förutom Wilson är de två klubbarna på jakt efter ett antal andra spelare. Det har sagts att Saul Niguez kan vara på väg till Tottenham och att Tottenham jagar Samuel Umtiti. Samtidigt ryktas det att West Ham vill köpa Christian Benteke från Liverpool och att West Ham budar på Alexandre Lacazette.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply