MLS nästa för Chicharito?

Enligt uppgifter från Sky Sports är Orlando City intresserade av att köpa Javier Chicharito Hernandez i sommar.

Det var i slutet av sommarens transferfönster som Real Madrid lånade Javier Hernandez. Han var framförallt tänkt som en ersättare till Karim Benzema men han har faktiskt gjort ganska många mål, och en del viktiga mål. Bland annat tog han den spanska klubben till semifinal i Champions League efter ett sent mål mot Atlético Madrid, ett mål som också blev dubbelmötets enda.

Många frågetecken runt mexikanen

Chicharitos framtid är dock oklar. Manchester United uppges ha sagt att han inte kommer återvända trots att det är de som äger honom. Real Madrid har ju en utköpsklausul det är många som undrar om den verkligen kommer utnyttjas.

En annan fråga är ju också som anfallaren verkligen vill stanna i den spanska huvudstaden. han uppgavs vara otroligt missnöjd i januari på grund av hans lilla speltid, men nu ser det ut som han trivs betydligt bättre. Där finns det ett till frågetecken.

MLS-klubb vill värva honom

Nu uppger Sky Sports dock att Kakas klubb Orlando City ska vara intresserade av att värva 26-åringen. MLS har lockat flera spelare över Atlanten och nu kan kanske en till vara på väg. Sky Sports rapporterar att det är Real Madrid som styr Chicharitos framtid. Allt ska enligt uppgifter handla om de utnyttjar utköpsklausulen eller inte eftersom Manchester United inte ska vara intresserade av att värva den mexikanske anfallaren.

Läs mer om MLS i USA

Här kan du läsa mer om amerikanska fotbollsligan Major League Soccer:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply