Uppgifter: Real Madrid villiga att sälja fransmannen

Madrid-klubben kan tänka sig att sälja Karim Benzema

Real Madrid kan enligt uppgifter vara villiga att sälja Karim Benzema för att ge plats åt Àlvaro Morata, till nästa säsong

Caughtoffside har under dagen gått ut med uppgifter om att Karim Benzema kan vara på väg bort från Real Madrid. Detta efter att klubben visat ett ökat intresse för Àlvaro Morata, som såldes av just Real till Juventus i somras.

Moratas prestationer gör återkomst till Madrid möjlig

I somras lämnade som sagt var 22-årige Àlvaro Morata sin hemstad Madrid och klubben Real Madrid för spel i Juventus, där han utlovades mer tid på planen. Ett beslut som visade sig vara mycket bra. Morata har nämligen under säsongen fått spela mycket och stått för flertalet bra prestationer i Turin-klubben. Något som har lett till intresse för honom hos andra klubbar, däribland hans tidigare klubb Real, som sägs vara villiga att köpa tillbaka 22-åringen i sommar. Ett köp som inte lär blir varken speciellt dyrt eller problematiskt för den spanska La-ligatvåan, då de enligt SBNATION genom en klausul från förra årets affär med Juventus, kommer kunna köpa tillbaka det spanska stjärnskottet för så lite som 20 miljoner euro.

Real kan offra Benzema för Morata

Affären med Juventus (som av SBNATION alltså anses som möjlig) har gjort framtiden för Real Madrids nuvarande anfallsstjärna, Karim Benzema, mycket oviss. Klubben tros nämligen vara villiga att sälja honom vid ett köp av Morata för att göra plats åt den sistnämnde. Något som gjort att intresse från flertalet Europeiska storklubbar visats för Benzema, då såväl Arsenal som Manchester United och Liverpool har försökt ta kontakt med 27-åringens agent.

 

 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply