United och Juventus jagar belgisk mittfältare

Nainggolan jagad av storklubbar

27-åringen Radja Nainggolans framtid i AS Roma, som han just nu spelar för, är oviss. Klubben från Rom har under våren nämligen haft stora problem med att förhandla med Cagliari (klubben som Nainggolan är på lån från) om att köpa ut honom.

Radja Nainggolan har spenderat en längre tid på lån i Roma. Den klubb som var tänkt att köpa ut honom efter säsongen. Förhandlingarna mellan Roma och Cagliari har dock inte gått som väntat, då man har stött på oväntade hinder. Något som lett till att övergången flertalet gånger har skjutits upp.

 Roma tycker priset är för högt

Det som enligt Corriere dello Sport uppges vara anledningen till de problem som uppstått i förhandlingsprocessen, är priset för 27-åringen, som enligt Roma är för högt. Cagliari har nämligen satt en prislapp på 15 miljoner euro för mittfältarens fulla rättigheter. Ett pris som Roma inte går med på, då det enligt dem inte bör överstiga 11 miljoner euro.

Juventus och United intresserade

Romas misslyckade försök med att köpa loss mittfältaren, har lett till att det på senare tid blivit möjligt för andra klubbar att ge sig in i jakten på belgaren. Något som gjort att flertalet intressenter trätt fram, däribland Manchester United i sällskap av Juventus, enligt Corriere dello Sport. Jakten på den belgiske landslagsmittfältaren är alltså igång på allvar, och det återstår nu bara att se om Roma kan nå en överenskommelse, eller om en annan klubb går in och köper Radja Nainggolan istället.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply