Martin Skrtel nära Fenerbahce

Martin Skrtel nära Fenerbahce

Efter åtta år på Anfield är det dags

Efter många trogna år i Liverpool ser det ut som att Martin Skrtel kommer att lämna Anfield till sommaren, då tränare Jürgen Klopp sagt att speltiden kommer vara begränsad och sägs vara väldigt nära en övergång till den turkiska ligaklubben Fenerbahce.

Liverpoolförsvararen Martin Skrtel har spelat i klubben i åtta år och är just nu på landslagstjänst för Slovakien i EM 2016 i Frankrike. Han är en känd figur i Liverpools startelva och har gjort många starka insatser under de gångna åren. Men efter en dipp i form fick han se sin plats långsamt förlorad till veteranen Kolo Toure, som nu också precis har lämnat Anfield. Mersysideklubben har värvat centern Joel Matip till nästa säsong och förväntas värva ännu en central försvarare för att kunna utmana med Dejan Lovren, Mamadou Sakho och den framkommande Joe Gomez nästa säsong. Hur det ser ut med anklagelserna mot Mamadou Sakho gällande hans drogbrott är ingenting som Liverpool ännu har någon information om. Skrtel fick höra av tränare Jürgen Klopp att hans speltid skulle komma att bli begränsad den kommande säsongen och att han kunde lämna laget.

Det har ryktats lite fram och tillbaka allt eftersom han har undersökt sina alternativ men Telegraph rapporterar nu om att det kommer att bli den turkiska klubben Fenerbahce som är Skrtels nya klubbadress. Övergångssumman sägs landa på ungefär  5 miljoner pund. Det är Skrtels agent som har skött förhandlingarna medans spelaren själv har fokuserat på EM 2016. I väntan på en medicinsk undersökning kommer 31åringen att färdigställa alla formaliteter och övergången förväntas göras klar de kommande dagarna.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply