Hal Robson-Kanu: ”Gareth Bale är bäst i världen”

Hal Robson-Kanu: ”Gareth Bale är bäst i världen”

Hyllas av lagkamraten

Det är Gareth Bale som bär det största ansvaret på sina axlar för Wales i EM 2016 och många är dem som ser upp till superstjärnan, bland annat lagkamraten Hal Robson-Kanu som menar på att Bale är bättre än Cristiano Ronaldo.

Gareth Bale är en av fotbollvärldens stora superstjärnor. Han är hittills den dyraste värvningen i fotbollshistorien, bidrog nyligen till att Real Madrid vann sin andra Champions Leaguepokal på tre år och är nu redo att nå nya framgångar med sitt land Wales. Senare under dagen kommer England att möta Wales i en rafflande match som för hela Storbritannien är en av de viktigare matcherna under EM 2016 i Frankrike. Det har i dagar nu innan pratats om detta och framförallt Bale, som i media har hånat det engelska laget för att inte ha nog med stolthet och passion, något som har fått engelsmännen att reagera med tystnad.

Hyllningarna från Wales håll fortsätter däremot att ösa in. Bales lagkamrat Hal Robson-Kanu har i sin tur talat om sin lagkamrat Bale och menar på att han är den bäste spelaren i hela världen, bättre än Cristiano Ronaldo och Lionel Messi.

– Det hjälper när du har världens bäste spelare i laget, sade Robson-Kanu till The Mirror.

– Kanske att flytta över till Madrid, Ronaldo är sedd som huvudmannen där för tillfället. Men jag tror att det är tid för honom att ge manteln vidare och Gareth är redo att ta den. Han har definitivt visat sitt värde där med vilka turneringar han har vunnit sedan han gick. Hans prestationsnivå har också varit fantastisk, avslutade han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply