Chelsea kan sälja Oscar till Shanghai SIPG

Chelsea kan sälja Oscar till Shanghai SIPG
bet365

Shanghai SIPG vill köpa Oscar rån Chelsea

Enligt den brittiska tidningen Daily Telegraph vill den kinesiska storklubben köpa loss Oscar från Chelsea för hela 60 miljoner pund.

Under de senaste åren har det blivit allt mer populärt för fotbollsspelare att lämna Europa för spel i antingen USA eller Asien där klubbarna börjar spendera stora pengar för att köpa absoluta toppspelare från Europas bästa ligor. Tidigare har spelare som bland annat RamiresHulk, Pellé och Alex Teixeira tagit klivet till Asien för stora summor och nu kan nästa spelare vara på väg att lämna för spel i östvärlden.

Enligt Daily Telegraph sägs Shanghai SIPG, där Sven-Göran Eriksson tidigare varit tränare vilja värva från Chelsea. Numera är det André Villas Boas som sitter på tränarposten i storklubben och nu ska man vilja återförena honom med brassen Oscar. Ett bud på hela 60 miljoner pund sägs komma att läggas när transferfönstret öppnas i början av nästa år och tidningen skriver att spelaren själv ska vara positiv till en flytt, detta då han haft det svårt att slå sig in i startelvan på Stamford Bridge under senare tid.

Skulle Oscar säljas för 60 miljoner pund blir han i så fall Chelseas dyraste spelarförsäljning någonsin, detta före David Luiz när han gick till Paris Saint-Germain.

För drygt en månad sen sa Antonio Conte att spelaren har en framtid i Chelsea, men det är oklart var spelaren kommer att hamna efter vinteruppehållet.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply