Conte: ”Oscar har en framtid i Chelsea”

Ryktas bort – men Conte vill att brassen stannar

Efter begränsad speltid tog ryktena fart om att mittfältaren Oscar skulle vara på väg bort från Chelsea. Men tränaren Andrea Conte säger till Sky Sports att han har en framtid för Oscar i klubben.

Det var i samband med tränarbytet i somras som saker och ting blev mer komplicerade för Chelseas brassestjärna. Mittfältaren var given från start under såväl Jose Mourinho som Guus Hiddink. Men när Andrea Conte klev in i London-lagets omklädningsrum såg han till att byta formation till 3-4-3, något som inte alls passade Oscar.

Det blev under de tio första ligaomgångarna bara två inhopp, men i den senaste omgången fick han starta när Chelsea hemmaslog Everton med klara 5-0, något som gjorde tränare Conte nöjd.

Veratti på väg in

I samband med att Chelsea uppgavs vilja värva Paris Saint-Germans Marco Veratti i januarifönstret blev flyttryktena allt fler, men nu ser det ändå ut som att Oscar kommer stanna på Stamford Bridge trots allt.

Oscars framtid är här i Chelsea. Enligt mig är han en oerhört talangfull spelare och han kommer vara viktig för mitt framtida lagbygge, säger Conte enligt Sky Sports.

Sedan tidigare har Inter uppgetts vara mest intresserade av att värva London-klubbens mittfältare. 25-åringen anslöt sig till Chelsea 2012 för 20 miljoner pund, en summa som vid det här laget minst har dubblats, enligt engelsk media.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply