Arsenal utmanar om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic vill stanna i Paris Saint-Germain

Svensken jagas av Arsenal

Zlatan Ibrahimovic är hett villebråd på transfermarknaden, då hans kontrakt med PSG går ut efter säsongen. Flera engelska klubbar uppges vara intresserade, med Arsenal det senaste namnet i raden.

En gång i tiden var Zlatan Ibrahimovic nära att gå till Arsenal, men svensken valde att nobba klubben då han inte ville provspela för engelsmännen. Zlatan behövde inga provspel, och det visade han i Ajax istället. Nu är han en av världens bästa och mest meriterade anfallare i Europa, och vid 34 års ålder är han kanske hetare än någonsin. Med 32 mål i Ligue 1 den här säsongen är han en av de mest kliniska målskyttarna på denna planet, och föga förvånande lockar det stort intresse från andra klubbar. Dessutom går hans kontrakt med PSG ut efter säsongen, vilket gör honom högintressant för många topplag.

Placeras i Arsenal

Han har länge placerats i Premier League-klubbar som Manchester City och Manchester United, samt Serie A-klubbar som Inter, Milan och Napoli.

Nu ska han enligt Daily Star vara aktuell för Arsenal, som uppges vara på jakt efter nya anfallare. Olivier GiroudDanny Welbeck och Theo Walcott ska inte bedömas vara tillräckligt bra för Gunners startelva.

United har uppgetts vilja erbjuda en monsterlön till svensken, och det är oklart hur långt Arsenal vill gå ekonomiskt. Man hoppas dock kunna locka till sig honom med London som stad.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply