Uppgifter: ”Radja Nainggolan klar för Chelsea”

Antonio Contes första värvning blir Serie A-stjärnan

Efter en katastrofal säsong är det föga förvånande att Chelsea omedelbart öppnar plånboken. För 36 miljoner euro plockar man in sommarens första nyförvärv Radja Nainggolan från Roma. Det blir också nye tränaren Antonio Contes första värvning som Chelsea-manager.

Efter en tids spekulationer verkar det nu vara klart att Chelsea kommer att värva belgiske landslagsstjärnan Radja Nainggolan, som alltså kommer att ansluta till en trupp med landsmän som Eden Hazard och Thibaut Courtois. Den kvicke mittfältsdynamon har jagats av flera europeiska topplag, men det ser alltså ut som att den engelska klubben har dragit det längsta strået.

Kostar 36 miljoner euro

Enligt The Mirror är spelaren helt klar för klubben, och att han kommit överens med Chelsea om ett femårsavtal. 27-åringen ska enligt uppgifterna kosta så mycket som 36 miljoner euro, vilket innebär att Chelsea öppnar plånboken tidigt inför nästa säsong. Årets ligasäsong har lämnat mycket kvar att önska, då den regerande mästaren endast ligger på en nionde plats.

Förväntas värva många spelare

Chelsea ser ut att försöka värva många spelare under sommarens transferfönster för att försöka ta sig tillbaka till ligatoppen. Arturo Vidal ska vara ett hett önskemål för Conte, och enligt Calciomercato ska spelarens agent ha träffat Chelsea för att diskutera en potentiell flytt. Även Borussia Dortmunds Henrikh Mkhitaryan och Inters Stevan Jovetic ska vara intressanta för Londonklubben.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply