Alexander Isak på plats – genomgår läkarundersökning hos Dortmund

bet365
Alexander Isak på plats - genomgår läkarundersökning hos Dortmund

Alexander Isak allt närmare Borussia Dortmund

Efter att det mesta pekat på en flytt till Real Madrid tvärvände spelaren för ett par dagar sen och enligt BILD ska spelaren nu vara på plats i Dortmund för att genomgå läkarundersökning med den tyska storklubben.

Karusellen kring Alexander Isak ser ut att gå mot sitt slut. Under flera månader pratades det om att AIK-spelaren skulle vara överens med Real Madrid om en flytt till den spanska huvudstadsklubben, detta samtidigt som tidningen MARCA för endast ett par dagar sen rapporterade att affären var så gott som klar och att Isaks agenter skulle komma till Madrid under onsdagen i den gångna veckan, men varken agenten eller Isak dök upp.

Isak som tjänade 500 kronor i månaden innan han skrev proffskontrakt med AIK ska nu istället vara väldigt nära en flytt till Borussia Dortmund, något som kan komma att bli officiellt i början av nästa vecka. Anfallaren som stod för 10 mål på 19 matcher i AIK den gångna säsongen sägs vara på plats i Dortmund i detta nu för att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen och därefter skriva på för den tyska storklubben.

Det är fortfarande oklart vad den tyska storklubben kommer betala för Alexander Isak men det mesta tyder på att 17-åringen kommer bli dyrare än när Zlatan Ibrahimovic flyttade till Ajax sommaren 2001. Zlatans övergång från Malmö FF till Ajax, 82,5 miljoner kronor, har länge varit Allsvenskans dyraste övergång. Dock pekar det mesta på att Alexander Isaks övergång kommer att slå Zlatans gamla transferrekord vad gäller Allsvenskans dyraste försäljning.

Fler nyheter om Alexander Isak och AIK:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply