Malmö FF-Shakhtar Donetsk TV kanal – vilken kanal sänder MFF-Sjachtar Donetsk? Se Här!

MFF-Shakhtar Donetsk TV sändning – TV kanal i Sverige – sändning och TV-tider svenska kanaler!

Vilken TV kanal sänder Malmö-Shakhtar Donetsk? Vem visar MFF-Shakhtar Donetsk? Vart sänds MFF-Shakhtar Donetsk matchen? MFF vs Shakhtar Donetsk TV sändning? När spelas Malmö FF-Shakhtar Donetsk och vem visar MFF-Shakhtar Donetsk matchen på TV?

SillySeason har tagit reda på allt som rör Malmö-Shakhtar Donetsks Champions League match den 21 oktober 2015. Här får du reda på vem som sänder Malmö FF mot Shakhtar Donetsk på TV, TV-tider för Malmö FF-Shakhtar Donetsk matchen och Malmö FFs samtliga matcher i Champions League gruppspel. Viasat äger TV-rättigheterna i Sverige för Champions League och som det ser ut så kommer MFFs Champions League matcher i gruppspelet att direktsändas på TV3. TV3 kommer således att hålla en särskild TV-sändning inför samtliga Malmö FFs matcher i Champions League.

Malmö FF-Shakhtar Donetsk TV kanal - vilken kanal sänder MFF-Sjachtar Donetsk?

Se Malmö-Shakhtar Donetsk sändning gratis på TV och live stream?

Malmö FFs match kommer förmodligen att åter slå rekord i tittarsiffror, vilket MTG ägare till Viasat, är fullt medvetna om så därav har MTG beslutat att matcherna ska sändas via TV3 som är en gratis kanal. Detta innebär att man inte behöver betala något för att se MFFs matcher i Champions League, utan samtliga matcher är gratis att se via TV3. Det räcker med att man har ett TV-paket med ett grundutbud som i de flesta fall innehåller TV3. Detta är standard hos de flesta TV-operatörer som har TV3 i sitt standardutbud och ingår i nästan i samtliga TV-paket.

Odds för dig som vill tippa på MFF-Shakhtar Donetsk matchen

De bästa oddsen på MFF-Shakhtar Donetsk? Vad är bästa oddset på MFF-seger och hur mycket får man tillbaka på en satsad 100-lapp på Malmö FF seger eller Shakhtar Donetsk -seger? Som du säkert förstår så är oddsen hittills varit mot en Malmö seger när de mött PSG och Real Madrid. Vid båda toppmatcherna så var det inte så många som förväntade sig något annat än en förlust för Malmö och trodde att de skulle få med sig några poäng vare sig mot Zlatans PSG eller nyligen mot Ronaldos Real Madrid. Nu när de möter Shakhtar Donetsk så är läget lite annorlunda och förmodligen kommer många bettingbolag att hålla Malmö FF som favoriter. Här kommer du att hitta oddsen för matchen.

Tippa på MFF-Shakhtar Donetsk eller betta på Malmö FF matcher i Champions League?

Ska du tippa på MFF-Shakhtar Donetsk  eller Malmö FFs övriga matcher i Premier League? Då bör du se till så att du får riktigt en generös bonus eller ett riskfritt spel från bet365 och Unibet.

Givetvis är frågan om MFF kan vinna mot Shakhtar Donetsk? Inget spelbolag hade Malmö FF som favoriter när de spelade mot PSG och Real Madrid, men denna gång lär inte Shakhtar Donetsk vara favoriter utan troligtvis så räknar de flesta med att Malmö FF ska ta hem den här matchen. Både MFF och Shakhtar Donetsk förlorade sina matcher mot PSG och Real Madrid, men Malmö har uppvisat ett bättre spel och de blev inte utklassade direkt mot La Liga och Ligue 1 giganterna. Matchen lär förmodligen bli ganska jämn, men Malmö bör ta sig segrande ur mötet.

Spela på Malmö FF vs Shakhtar Donetsk?

Spelbolagen är inte sena med att utnyttja den extra exponering som ges Malmös matcher i Champions League och inför det viktiga mötet mot Shakhtar Donetsk så har de gjort det igen och erbjuder extra höga odds på matchen. Inför drabbningen mot Shakhtar på Swedbank Stadium har Unibet boostat således höjt oddset på att ifall det blir mer än 2.5 mål till 4.00! Ifall du tror att det sker så kan du ta del av Unibet boostade erbjudande här!

PaddyPower har också tagit och höjt upp oddset rejält på en Malmö-seger. Bolaget erbjuder hela 13 ggr pengarna ifall Malmö FF lyckas vinna mot Shahktar Donesk. Här kan du ta del av PaddyPowers erbjudande! Jämför gärna med Svenska Spel som också erbjuder bra odds inför landslagets matcher!

Ska du spela på matchen ikväll? Om ja, så ska du ta del av ett riskfritt spel på matchen från bet365, Unibet och Ladbrokes.

MFF-Shakhtar Donetsk TV sändning - TV kanal i Sverige - sändning och TV-tider svenska kanaler!

Malmö FF-Shakhtar Donetsk TV-sändning och TV-tid – 20:45 på TV3

TV-tiden för MFF-Shakhtar Donetsk är 21 oktober och matchen börjar sändas kl 20:45 på TV3. TV-sändningen börjar sannolikt redan kl. 18:00.

När spelas Malmö FF-Shakhtar Donetsk ?

TV-tiden för MFF-Shakhtar Donetsk är 21 oktober på Swedbank Stadion i Malmö och matchen börjar sändas kl 20:45 på TV3.

Var sänds Malmö FF-Shakhtar Donetsk ?

MFF-Shakhtar Donetsk sänds på kanal TV3 och Viaplay.se och den börjar sändas kl 20:45 på TV3. TV-sändningen börjar redan kl. 19:00 på TV3.

Biljetter till Malmö FF-Shakhtar Donetsk?

Finns det biljetter kvar till Malmö FF-Shakhtar Donetsk?Tillhör de få som lyckats få biljetter till Malmö FF mot Shakhtar Donetsk matchen på Swedbank Arena.  Du kan iskallt räkna med att biljetterna till Malmö FF-Shakhtar Donetsk matchen varit slutsålda sedan länge.

Ställen i Malmö som visar Malmö FF-Shakhtar Donetsk?

Här kommer vi att skriva om alla ställen i Malmö som visar Malmö FF-Shakhtar Donetsk. Du får gärna skriva om dessa i kommentarerna så uppdaterar vi denna artikel.

TV-tider Champions League

Endast MFFs matcher är klara vad gäller vilken tv-kanal som kommer sända. Samtliga av MFFs matcher har beslutats att gå på TV3 och detta oavsett om matcherna kommer att spelas under en tisdag eller en onsdag. Här kan även du se hela Champions Leagues spelprogram. Starttid för samtliga CL-matcher är den klassiska Champions League-tiden 20:45 och först ut av dessa är mötet Shakhtar Donetsk -Malmö den 21 oktober 2015.

TV-rättigheter Champions League

Som nämnts ovan så äger Viasat de svenska sändningsrättigheterna till Champions League.  MTG som äger Viasat har köpt och har exklusiva TV-rättigheter till UEFA Champions League tom säsongen 2017/2018 och vilket ger MTG och dess dotterbolag rätt att sända matcherna på deras samtliga TV-kanaler eller deras streamingtjänst Viaplay.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply