Van Gaal kan ersätta Rojo med landslagsman

Få återförenas med den holländske mittbacken

Manchester United tränaren kan tänkas göra sig av med Rojo i utbyte för Portos Martins Indi efter att relationen mellan van Gaal och Rojo blivit sämre.

Manchester United överlägger en försäljning av Marcos Rojo i januaris transferfönster och vill istället få in Bruno Martins Indi, enligt Manchester Evening News. Van Gaal sägs inte vara imponerad över Rojos attityd och relationen de båda emellan påstås vara dålig, efter en rad problem. Nu ser van Gaal Martins Indi som den perfekta ersättaren för Rojo. Precis som Rojo är Martins Indi vänsterfotad och kapabel att spela såväl mittback som vänsterback, där han verkligen utmärkte sig i Portos Champions League vinst över Chelsea.

Känner till honom från landslaget

Scouter från Manchester United är redan ute för att kolla på Martins Indi, som gjorde sin internationella debut under van Gaal och spelade i sex av Nederländernas sju matcher i förra årets VM. De ska ha en nära relation på internationell nivå och gillat varandra från första stund.

Problem sen tidigare

Efter att ha kommit från Sporting Lissabon på en 16.5 miljoner pund transfer, har Rojo bara spelat två matcher för United den här säsongen. Rojo hade chans att lämna United, då Monaco var intresserade av att ta in honom som en del av Anthony Martial transfern, men van Gaal bestämde sig för att behålla 25-åringen för att bevara balansen i sin trupp. Van Gaal sägs bland annat vara arg över en incident där Rojo inte hade möjlighet att följa med Uniteds trupp på deras försäsongstour på grund av problem med sitt pass.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365