Chelsea på jakt efter förstärkning till sin defensiv

Trots nekade bud vill de försöka på nytt

Chelsea ger inte upp kampen om Stones och Marquinhos trots att de fått sina bud på £37m och £30.6m nekade av Everton och Paris Saint-German.

Chelsea står bakom sin manager Jose Mourinho och vill göra ett nytt försök att få John Stones till Londonklubben enligt den engelska tidningen The Mirror. De är även intresserade av Paris Saint-German försvararen Marquinhos som ett alternativ till sin skakiga defensiv. Chelsea har redan fått se sina bud för de båda 21-åringarna avvisade under sommarens transferfönster. Everton avböjde fyra bud från Londonklubben, det sista uppe i hela 38 miljoner pund.

Även PSG sade nej till Chelsea, då de erbjöd 30.6 miljoner pund för den brasilianske försvararen. Marquinhos har hjälpt sin klubb vinna de senaste två franska titlarna, franska cupen och den franska ligacupen. Nu har han dock börjat bli frustrerad, då han får agera tredjeval bakom det starka partnerskapet Thiago Silva och ex-Chelsea spelaren David Luiz. Förra månaden drev Alex, före detta PSG lagkamrat och landsman till Marquinhos, på om att han borde byta klubb för att söka regelbunden a-lagsspeltid.

– Marquinhos skulle passa in i vilken stor europeisk klubb som helst, hans problem är att två av de bästa spelarna i världen på hans position står före honom, säger Alex, nu i Italiens AC Milan.

– Om jag var i hans position skulle jag lämna PSG – speciellt när alla stora klubbar vill ha honom. Under varje transferfönster får han otroliga erbjudanden. Han är ung och borde spela för att visa vad han är värd, fortsätter han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply