bet365

Alexander Gustafsson titelmatch TV-kanal – vilken kanal sänder Gustafsson-Cormier på TV?

Cormier-Gustafsson TV Sverige – TV-sändning & svensk TV-tid

Vilken kanal sänder Cormier-Alexander Gustafsson UFC titelmatch? När sänds Alexander ”the Mauler” Gustafsson titelfight? Vem visar Cormier-Gustafssons titelmatch på TV i Sverige? Vart kan man se Cormier-Gustafssons titelmatch gratis via stream? Vilka sänder Alexander Gustafsson-Cormier? När börjar the maulers match 4 oktober?

Titelmatchen mellan Cormier och ”the Mauler” visas gratis på Unibet

På söndag morgon den 4 oktober gör Unibet-ambassadören Alexander ”the Mauler” Gustafsson och den regerande världsmästaren Daniel Cormier upp om titeln i lätt tungvikt i Houston, Texas – USA. Då har vår svenska MMA-stjärna Alexander Gustafsson chansen att ta hem mästarbältet från amerikanen. Titelmatchen mellan Cormier och Gustafsson är UFC 192-galans höjdpunkt. Du kan naturligtvis se titelmatchen gratis hos Unibet!

Se Alexander Gustafsson titelmatch gratis via live stream hos Unibet

Unibet-ambassadörens titelfight kommer att streamas live gratis på Unibet. Klicka här för att se titelmatchen gratis hos Unibet!

Silly Season har fått många frågor rörande Alexander Gustafssons titelmatch mot Daniel Cormier, bla om när den och vart den sänds på TV. Trots att Silly Season i första hand fokuserar på fotboll så har vi för att tillgodose detta behov och svara på frågorna tagit reda på TV-tider och annan information inför ”the Maulers” titelmatch mot Cormier.

Alexander Gustafsson titelmatch direktsänds gratis på Unibet-TV

För att se Alexander Gustafsson titelmatch gratis så krävs ett spelkonto hos Unibet. Det enda man behöver göra för att se Alexander Gustafsson titelmatch live streaming gratis är att göra en minimum insättning på sitt spelkonto hos Unibet. Det finns inget krav på att man bettar på någon match, utan för att kunna se Alexander Gustafsson titelmatch så räcker med att du har pengar på ditt spelkonto så kan du börja se på Alexander Gustafsson titelmatch helt gratis hos Unibet. Sätt in lite pengar på spelkontot och njut sedan av Alexander Gustafsson titelmatch, Serie A, La Liga och en tusentals andra sportsändningar som visas hos Unibet.

Se titelmatchen mellan the Mauler och Cormier direkt i mobilen!

Tack vare Unibet så kan du se titelmatchen även på mobilen.

Alexander Gustafsson titelmatch TV? TV-tid, när börjar matchen, TV-sändning & vilken kanal sänds matchen?

  • Alexander Gustafsson titelmatch TV: Unibet & Viaplay
  • Alexander Gustafsson titelmatch tid: kl 04:00 söndag den 4 oktober (svensk tid)

Se Alexander Gustafsson match mot Cormier gratis? Titelmatchen sänds gratis på Unibet. TV-tiden för MMA titelmatchen mellan Gustafsson och Cormier är klockan 04:00 söndagen den 4 oktober (svensk tid), men normalt så är matchtiderna i MMA föränderliga och ändras nästan alltid så räkna med att matchen kanske börjar klockan 06:00 som den först utsatta tiden. Hålla ett extra öga här så vet du vilken tid som slutligen gäller inför titelfighten. Något annat att tänka på är att TV-sändningen börjar redan kl. 23:00 hos Viaplay och TV4 Play Premium på lördag den 3 oktober (svensk tid).

*Viaplay Fighting kostar 199kr/mån. Det innebär att du i Sverige måste ha Viaplay Fighting för att se Alexander Gustafssons fight live stream på svensk TV. Ingen bindningstid. Beställ Viaplay Fighting här!

Gustafsson vs Cormier odds

Oddsen är mot Gustafsson denna gång. De flesta bettingbolag har Cormier som stor vinnare och baserat på oddsen hos olika spelbolag så är amerikanen 80% favorit att vinna matchen. Hos t.ex. Unibet så är standard oddset för seger, 1,38 för amerikanen och 3,15 för svensken.

Förhöjt Odds till på Alexander Gustafsson att vinna titeln

För att göra fighten ännu mer spännande har Unibet höjt oddset på att Alex vinner till hela 5.00! Minsta insats för att ta del av Unibets erbjudande är 200 kr och du måste anmäla dig till kampanjen via knappen högst upp på Unibets sida innan du lägger ditt spel. Endast spel lagda innan fighten börjar är godkänt. Klicka här för att betta på titelmatchen hos Unibet!

Vinn ett träningspass med Alexander Gustafsson

Alexander "The Mauler" Gustafsson och regerande världsmästaren Daniel Cormier upp om titeln i lätt tungvikt

Inte nog med det så har Unibet kryddat till det hela ytterligare. Ifall du satsar 200 kr på någon UFC-match under kampanjperioden som pågår från och med kl. 00.00 den 28 september fram till en vinnare har korats i matchen mellan Cormier och Gustafsson på söndag morgon är du automatiskt med i en utlottning av ett träningspass med Alex. Både pre-match- och live-spel är godkänt och 10 vinnare ska utses. Klicka här för att delta i tävlingen hos Unibet!

*Satsar du 200 kr på det förhöjda oddset behöver du inte satsa ytterliga 200 kr på UFC-omgången (3-4 oktober) för att vara med i utlottningen av träningspasset med Alex.

Cormier-Gustafsson Sverige TV – Gustafsson-Cormier svensk TV?

Gustafsson-Cormier svensk TV visas inte på någon vanlig svensk kanal som är gratis, utan titelmatchen visas främst på betalkanaler eller pay-per view hos Cmore. Lite synd då många som hittat hitt har sökt Cormier-Gustafsson Sverige TV.

Cormier-Gustafsson videoklipp

Video inför Alexander Gustafssons titelmatch mot Daniel Cormier

Fakta inför Alexander Gustafsson titelmatch mot Daniel Cormier

Gustafsson Cormier
Ålder: 28 år 36 år
Längd: 1.96 m 1,80 m
Vikt: 93 kg 93 kg
Räckvidd: 201 cm 183 cm
Antal matcher: 19 17
Segrar: 16 16
Förluster: 3 1
Vinst knockout 10 6
Vinst submission 3 5
Vinst decision 3 5

Alexander Gustafsson nästa motståndare

Vem blir Alexander Gustafsson nästa motståndare? Som det ser ut nu så är nästa match för Alexander Gustafsson ganska osäkert. Dessvärre vann Alexander Gustafsson inte mot Daniel Cormier, utan Alexander Gustafsson förlorade. De flesta går och väntar på Alexander Gustafsson nästa fight mot Cormier.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply