Uppgfiter: Morata vill dubbla lönen – kan lämna Juventus

Álvaro Morata pressar Juventus – vill ha löneförhöjning

Efter spelarens fina insats mot Sevilla i Champions League tidigare i veckan har Álvaro Moratas agent och Juventus börjat förhandla om en löneförhöjning.

Álvaro Morata som kom till Juventus från Real Madrid 2014 har sedan ankomsten till Turin blivit bättre och  bättre och efter den fina insatsen mot Sevilla tidigare i veckan rapporterar nu Tuttosport att den spanske anfallaren har ställt kvar på Serie A-klubben. Enligt siten ska Morata ha begärt en löneförhöjning med där han vill tjäna dubbelt så mycket som han gör nu. Morata som för tillfället tjänar 2,2 miljoner per säsong ska ha sagt till klubbledningen att han vill ha en högre lön, annars finns risken att han flyttar tillbaka till Real Madrid som fortfarande har en återköpsklausul på spelaren värd 35 miljoner euro.

Enligt Tuttosport ska spelarens agent Juanma López och Guiseppe Marotta haft flertalet möte under den senaste veckan för att ta en titt på situationen men än ska de båda parterna vara långt ifrån överens.

Kan återvända till Real Madrid

Efter att ha tillbringat förra säsongen i Juventus och fått en bra inledning på denna säsong med den gamla damen vill Álvaro Morata höja sin lön. Skulle den svartvita klubbledningen inte gå med på det finns det en chans att spanjoren flyttar hem till Real Madrid där han tidigare spelat i både A-laget och ungdomslagen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply