bet365
bet365

PSG åkte på sin första förlust

Förra helgen var Zlatan hjälte i Paris när han stod för två mål mot Nantes, varav ett var en frisparkskanon. Idag var svensken både målsumpare och osynlig. Det var dock inte bara Zlatan som var osynlig hos gästerna, laget såg inte ut att ha repat sig från förlusten i veckan mot Barcelona. Det kändes som om att man tog matchen för givet och det utnyttjade Guingamp som var hungrigare.

Matchen kunde ha börjat på bästa tänkbara sätt för PSG när Edison Cavani stod för ett konstnummer precis efter att domaren blåst igång matchen, tyvärr för Zlatans del gick avslutet i ribban. Det var också den enda vettiga målchansen som gästerna skapade i den första halvleken. Guingamp visade att vilja slår klass och tog tag i taktpinnen i matchen. De fick snabbt utdelning då Pied i den tionde matchminuten höll sig framme på en bra slagen frispark av Giresse och gav hemmalaget ledningen. Många trodde då att detta skulle vara uppvaknandet för PSG men så var inte fallet idag. Zlatan gjorde mål innan halvleksvilan, men det dömdes korrekt bort för offside. 

Med bara minuter kvar av matchen fick Zlatan matchens bästa målchans – men sumpade. Det var inte Zlatans dag och inte heller Paris Saint-Germains. I och med poängtappet har Marsielle chansen att rycka i toppen ikväll.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365