bet365

Guardiola: ”Castro är uppenbarligen en bra spelare”

Bayern Münchens manager Pep Guardiola medger nu att han har åtminstone lite koll på Bayer Leverkusen-spelaren Gonzalo Castro, som tidigare länkats ihop med ligaledaren.

Mittfältaren Gonzalo Castro står under kontrakt med Bayer Leverkusen till sommaren 2016 och tidigare har Bayern München länkats ihop med spelaren. Nu har den tyska storklubbens manager, Pep Guardiola, besvarat frågor gällande spelaren.

— Jag tänker inte på nästa säsong än eller på vilka spelare som är här då. Vi har inte pratat om det än. Men Castro är uppenbarligen en bra spelare. Han har gjort väldigt bra ifrån sig från flera positioner, säger tränaren till Bild.

”Vi förlorar alltid de bästa”
Samtidigt verkar det dock som att Bayer Leverkusen kommer göra sitt yttersta för att behålla Castro. Klubbens sportdirektör Rudi Völler säger att de är redo att inleda samtal med spelaren gällande nytt avtal. Men han är medveten om att det kan bli svårt att genomföra.

— Vi kommer att sätta oss inom de kommande veckorna för att diskutera hans framtid, säger sportdirektören till TZ.

— Vi verkar alltid förlora våra bästa spelare, men det är helt enkelt så det ligger till. Stora transfersummor tillåter oss att värva nya spelare.

Mittfältaren har spelat för Bayer Leverkusen sedan tiden i ungdomsakademin och har över 350 matcher på meritlistan för klubben. Han debuterade för A-laget säsongen 2004/2005 och den här säsongen har tysken mäktat med två mål och nio framspelningar på 18 ligamatcher.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply