Monaco-mittfältaren nära förlängning

Överraskande uppgifter kom under onsdagen då italiensk media rapporterade att den franske 31-åringen stannar i furstendömet.

Jérémy Toulalan verkar trivas i AS Monaco. Fransmannen som kom till klubben från Málaga 2013 väljer nu enligt La Gazzetta dello Sport att skriva på en förlängning med Monaco över ytterligare två år. Spelaren sägs ha blivit övertygad redan vid klubbens första kontraktsförslag och även om kontraktet var bra hade spelaren även andra motiv för att stanna i klubben. Spelaren ville fortsätta sin karriär i den Ligue 1 och för en tid sedan fick han även sitt fjärde barn vilket gjorde att han valde att inte flytta från den rödvita klubben. Toulalans nuvarande kontrakt går ut efter säsongen men varken klubben eller spelaren själv har några planer att gå skilja vägar, detta har gjort att man trots kort tid kvar på kontraktet inte förhandlat fram tills nu.

Spelarflykt

Flera av AS Monacos spelare har under en längre tid ryktats vilja lämna klubben på grund av uteblivna storvärvningar. För ett par år sedan lovades det ett superlag och man köpte bland annat in Radamel Falcao, James Rodríguez och João Moutinho och enligt ägaren Dmitry Rybolovlev skulle man värva ännu mer. Värvningarna uteblev och inför denna säsong lämnade både Radamel Falcao (på lån) och James Rodríguez för spel på annat håll. Toulalan tillsammans med bland annat Kondogbia och Moutinho är några av få spelare som är kvar i klubben från furstendömen och det har ryktats om att även de ska lämna efter säsongen. Därför kom Toulalans potentiella förlängning som en chock.

Spelaren tjänar i nuläget ungefär 4,3 miljoner euro per säsong.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365