bet365

Vilken kanal sänder SHL 2024? TV-kanaler!

Vilken kanal visar SHL på TV idag? Vart sänds SHL 2024? TV kanal SHL slutspel och final 2024!

Vilken kanal sänder SHL? Vill du se SHL på TV 2024 i Sverige? Då har vi samlat all information som behövs om. Allt om vilka kanaler och var det går att se matcherna från den svenska hockeyligan. Det är nu klart vem det blir som kommer att visa matcherna och vem som har köpt rättigheterna. Det finns flera kanaler och streamingsidor att välja mellan Här ser du SHL 2024! Se SHL live här =>

Se svensk ishockey och vem som vilken kanal visar SHL? Nu har vi nu tagit fram all info och samtliga uppgifter. Hos Silly Season Sverige hittar du allt om var du ser matcherna och vem det är som äger SHL rättigheterna.

Vilken kanal sänder SHL? TV-kanaler!

SHL 2024 TV kanaler – Vilken kanal sänder SHL?

Vilken kanal sänder SHL? Vi har kommit fram till hur du kan se SHL på TV. Vilken kanal sänder SHL är nu klart. Det kommer att vara på samma ställe under en lång tid framöver. Det finns flera mediehus i Sverige som har möjligheten att köpa hem rättigheterna. Senast har det blivit endast TV4 Play som tagit hem SHL. Man har sänt den svenska hockey under väldigt många år. Nu har man förlängt det hela till och med sommaren 2030.

Det kommer gå att se SHL på TV kanaler i Sverige och nu går vi igenom på vilka kanaler och streaming sidor som gäller. Hockeysäsongen är lång och det spelas väldigt många matcher. Både i grundserien och i slutspelet. Se alla matcher från SHL =>

SHL – Svenska hockeyligan sändning gratis

Silly Season bevakar läget kring TV-rättigheterna via vår sida TV rättigheter SHL 2024 där vi bevakar läget rörande SHL TV-rättigheter och för att få reda på vart SHL sänds 2024 och de kommande åren. SHL har gått på samma kanaler nästan varje år sedan starten. Detta både på TV och på sin streamingtjänst. När det kommer till att se SHL gratis finns det ibland alternativ. Du kan se matcherna både i Sverige och från utlandet. Du kan då även se HockeyAllsvenskan!

Så hur man kan se matchen gratis? Det finns alternativ som är direkt gratis. Detta då det finns erbjudanden hos flera spelbolag.

SHL sänds på TV och via live stream

Vem visar SHL 2024-2030? Vem köper rättigheterna till SHL TV? Läget kring SHL TV rättigheter är otroligt hett! Hockeyligan är värd mer än någonsin och det senaste kontraktet sägs vara värt kring 4 miljarder kronor. Tar vi en titt på SHL rättigheter och TV-rättigheter till SHL har priserna endast gått upp under de senaste åren.

Hockeyn i Sverige blir allt mer attraktiv. När det kommer till svenska kanaler visar SHL är det klart vem som visar matcherna. Det är endast TV4 Play som gäller. Det finns även betting sidor med live stream som visar SHL. bet365 och Unibet erbjuder även spel och stream. De kan dock inte erbjuda SHL matcherna gratis via live stream. Nu har vi lyckades vaska fram några alternativ för de som vill se SHL på TV.

Vilken kanal sänder SHL? – Vilka visar SHL?

Nedan har vi listat vilka kanaler visar SHL och vilken streamingsida du kan använda för att se alla matcher. Det är TV4-gruppen/TV4 Play som äger rättigheterna till hockeyligan. Nu kommer vi gå igenom exakt var det går att titta på.

Vilken kanal sänder SHL? TV-kanaler!

Se och spela på SHL – Sidor där du kan betta och streama SHL

Det finns många tjänster och hemsidor som erbjuder hockey stream. Det spelas väldigt många heta matcher och ligor under året. Det är inte lätt att veta var allt sänds och därför skapade vi denna artikel. Det går även att se och spela på spanska ligan hos många spelbolag. Nedan ser du vilka spelbolag där du kan streama och betta på den spanska ligan.

Streama SHL – Så ser du alla matcher från Svenska hockeyligan

Nedan ser ni vilken eller vilka streamingsidor som visar svensk hockey. För att se SHL är det endast ett alternativ som gäller. Vi har dock även inkluderat vilka som visar Hockey Champions League och andra matcher där Sverige eller svenska lag spelar.

STREAMINGTJÄNST LIGA OCH TURNERINGAR PRIS/MÅN BESÖK
viaplay CHL,
NHL, KHL, m.fl.
399 kr BESÖK
TV4 Play SHL, Hockeyallsvenskan,
Svenska Damhockeyligan, m.fl.
fr. 449 kr BESÖK
SVT Play Visar flertalet landskamper.
Flertalet matcher från HCL
Gratis BESÖK

Vilken kanal sänder SHL? TV-kanaler!

Spela på SHL – så mycket får du i bonus

Här hittar du marknadens bästa spelbolag där du kan spela på SHL. Vissa har bättre bonus än andra men du kan självklart ta del av bonusarna hos flera bettingsidor. Det är Betsson som är officiell sponsor till SHL och har ibland extra erbjudanden på matcher från svenska hockeyligan.

SPELBOLAG BESÖK
Unibet BESÖK
Bet365 BESÖK
Betfair BESÖK
betsson BESÖK
ComeOn BESÖK
Nordicbet BESÖK
Bethard BESÖK
Leovegas BESÖK
Mobilebet BESÖK
betsafe BESÖK
Casinostugan BESÖK
18+, regler och villkor gäller.
spela ansvarsfullt. Stodlinjen.se
 

Starta upp ett spelkonto hos bet365 och Unibet

Vi rekommenderar att man startar upp ett konto hos både bet365 och Unibet. Detta för att dels ta del av bonusar samt spela på SHL matcher. De har även väldigt uppskattad live streaming på en mängd sporter. Genom att ha konto hos både bet365 och Unibet så får du tillgång till de största evenemangen du kan spela och streama.

Vi har nu gått igenom vilken kanal sänder SHL och SHL TV kanaler. Som du sett finns en hel del möjligheter att se SHL. Hos Silly Season hittar du allt från SHL gratis online och SHL TV tider samt allt om SHL rättigheter

Om du tror dig veta vem vinner SHL hittar du även samtliga odds på vår site.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply