SHL TV rättigheter 2024 – SHL TV avtal Sverige 2024

SHL TV rättigheter - SHL TV avtal Sverige

SHL TV-rättigheter 2024 – allt om SHL TV-avtal & svenska kanaler som visar SHL på TV i Sverige!

SHL TV rättigheter 2024? TV rättigheter för SHL? SHL TV avtal? Vilka svenska kanaler har SHL TV-rättigheter i Sverige? I Sverige är SHL rättigheter ett hett ämne. Bolagen slåss om rättigheterna varje gång det är dags för att köpa dem. Den har dock varit på samma ställe under väldigt många år nu. Det är en och samma sida som via live stream direktsänder samtliga  SHL-matcher. Slutspelet startar 21 mars. Du streamar alla matcher från SHL, HockeyAllsvenskan och SDHL live här =>.

SHL TV rättigheter - SHL TV avtal Sverige

Vem har köpt SHL TV rättigheter för 2024-2030?

Vem som kommer att visa den svenska hockeyligan under de kommande åren är klart. Det är alltid en cirkus när det kommer till tv-rättigheter. När det kommer till SHL och Svenska hockeyligan är det dock ganska lugnt. Var man kommer kunna se SHL och vilka som äger SHL rättigheter kommer vi gå igenom i denna artikel. Nedan hittar ni allt om hockeyn. För dig som vill spela på matcherna finns de bästa oddsen hos Unibet och Leo Vegas. Det står nu klart vem det blir som kommer att visa samtliga matcher från ligan. Oavsett om det handlar om gruppspelet eller slutspelet. Se och spela på hockey live =>

SHL TV rättigheter

SHL TV rättigheter 2024-2030

SHL TV avtal? SHL TV rättigheter? Det står klart vem det blir som kommer att vissa hockeyn under denna period. Det är TV4 Play som köpt rättigheterna till den svenska högstaligan. Man visade tidigare samtliga matcher från den svenska hockeyligan och nu fortsätter man på samma bana. Faktum är att detta tv avtal är det största någonsin i svensk hockey och ger klubbarna väldigt höga summor.

SHL är överens med TV4 Play om ett nytt avtal som ger klubbarna mellan 42 och 48 miljoner vardera. Det första avtalet sträckte sig över sex säsongen, mellan 2018 och 2024. Enligt uppgifter till svensk press kommer SHL totalt att kamma in 3,1 miljarder kronor. Det innebär 520 miljoner kronor per säsong. Detta kontrakt är det största i svensk idrott någonsin.

– För SHL innebär avtalet ett kvitto på att SHL har ett högt attraktionsvärde, samt att det ger oss en stabil plattform att bygga och utveckla SHL och svensk elithockey vidare, säger Jörgen Lindgren, vd för SHL.

– Det är alltså en efterfrågan på en marknad som styr avtalet, dvs det sker en värdering av rättighetsköparna (samarbetspartners, mediehus och sponsorer) som är intresserade av de olika rättigheterna som finns tillgängliga. Utifrån det så är det dessa rättighetsköpare som avgör vad de är villiga att betala för en rättighet (baserat på värdering samt priset som rättighetsinnehavaren begär), säger Jörgen Lindgren om det avtalet SHL har fram till 2024.

TV4 Play och SHL förlängde det befintliga avtalet med sex år och det gäller ända fram till säsongen 2029-30. CMore och SHL skrev ett avtal för fyra år sedan som sträcker sig fram till säsongen 2023/2024 och när det nya TV-avtalet rörande TV-rättigheterna nu är klart. TV4 Play kommer visa samtliga SHL-matcher fram till och med 2030.

Det nya TV-avtalet att klubbarna kommer att få en ökad intäkt per säsong på runt 20 miljoner kronor, från dagens 40-45 miljoner till 60-65 miljoner kronor per säsong från 2024. Se och spela på hockey live =>

SHL TV rättigheter - SHL TV avtal Sverige

SHL TV avtal – SHL live stream

Se SHL-matcher på TV / stream. Som vi skrev tidigare i artikeln har TV4 Play kritat på ett maffigt avtal med den svenska hockeyligan. Det är otroliga summor som gäller när det kommer till avtalen. Det är förståeligt att man inte vill gå ut med siffrorna. Aftonbladet har dock fått uppgifter på hur mycket den svenska hockeyligan får. Summorna blir högre för varje gång det är tid för att skriva under.

SHL Stream – Live Streaming direkt i dator, mobil och surfplatta

Tillhör de som älskar SHL och vill kunna se SHL under hösten. SHL, Svenska hockeyligan eller Elitserien som SHL även kallades tidigare anses av många vara en av världens bästa hockeyligor. Hos betsson och Nordicbet kan du se och spela på alla SHL matcher. Det som är bra att man även spela på SHL live hos bet365 och Unibet i såväl datorn, mobilen och surfplattan! Hur hade sett ut ifall man missat slutspelet pga att de svenska kanalerna inte agerat som de bör göra. Bevaka gärna vår sida vilken kanal sänder SHL för att få senaste nytt om detta. Streama SHL live här =>

Öppna ett spelkonto hos bet365 och Unibet – se och spela med live stream

Om du vill spela på matcherna så är det bäst att öppna ett konto hos både bet365 och Unibet för att dels ta del av deras SHL-utbud men även deras utbud av NHL, Allsvenskan och övriga betting och live streaming erbjudanden. En av fördelarna med ett konto hos både bet365 och Unibet samt betsson är att man får tillgång till de bästa oddsen samt live streaming på många sporter. Du och kan skifta mellan bolagen för att få de bästa oddsen.

Letar du efter var man kan se SHL online gratis? Titta på SHL live gratis! och när börjar SHL? Hos oss hittar du allt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply