bet365

Sverige Slovenien TV kanal: vilken kanal visar Sverige Slovenien på TV?

bet365
Sverige Turkiet TV kanal: vilken kanal visar Sverige Turkiet på TV?

Sverige Slovenien TV kanal TV sändning och tid i Nations League fotboll!

Sverige Slovenien TV – vilken kanal visar Sverige Slovenien på TV? Sverige Slovenien vilken kanal? Se Sverige – Slovenien live online! Sverige Slovenien TV kanal och vilken kanal? Vilken kanal sänder Sverige Slovenien fotboll på TV? Sverige vann mot Slovenien matchen på Stadion Stožice med 2-0. Nu är det dags för returmötet mot Slovenien på Friends Arena! Se Sverige – Slovenien på TV? Här kan du se UEFA Nations League mellan Sverige och Slovenien live! Se matchen live här =>

1 X 2
Odds Sverige Slovenien 1X2: 3,30 3,20 2,35
       
1X 12 2X
Odds Sverige Slovenien 1X, 12 & X2 1,34 1,36 1,66
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,94 1,82
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2,45 1,56

Sverige Slovenien TV kanal - vilken kanal visar Sverige Slovenien på TV

Sverige Slovenien TV kanal –  vilken kanal visar Sverige Slovenien på TV?

Detta är alltså de mest populära oddsen när det kommer till matchen mellan Sverige och Slovenien. Många kommer att vilja spela på denna match och det kommer bli väldigt tight. Frågan är vilket av lagen som är bäst och vem som kommer att ta hem de tre poängen.

Som tidigare känt är det Nations League det hela handlar om och i slutändan kan man göra upp om en plats i EM 2024. Därför är det mycket som står på spel i denna match. Detta är andra matchen mellan de båda lagen i gruppspelet. Sveriges inledande match mot Slovenien spelas borta på Stadion Stožice.

Frågan är om Sverige kan ta poäng på bortaplan. Sveriges returmatch mot Slovenien spelas hemma på Nationalarenan, Friends Arena. 

Datum Tid Sverige vs Slovenien Nations League Liveodds TV-kanal & Stream
2022-06-02 20:45 Slovenien vs Sverige Unibet TV6 Viaplay
2022-09-27 20:45 Sverige vs Slovenien Unibet TV6 Viaplay

Sverige Slovenien fotboll på TV – vilken kanal och tid sänds Nations League matchen?

Sverige kommer nu att spela den första tävlingsmatchen mot Slovenien i UEFA Nations League. Den andra matchen kommer att spelas på Friends Arena. Slovenien har under de senaste åren varit väldigt upp och ner. Man har många namnkunniga spelare men på planen har det inte gått lika bra. Zlatan och några andra av de största spelarna har slutat. Även om man har nya talanger som är på väg upp är man inte samma lag som man var tidigare. Avspark är klockan 20:45. Se matchen live här =>

Sverige Slovenien vilken kanal? Vilken TV kanal visar Sverige Slovenien? TV6 & Viaplay

Sverige Slovenien vilken kanal? Sverige Slovenien TV kanal? Sverige Slovenien fotboll på TV idag? Sverige gjorde det otroligt bra i Fotbolls-VM sommaren 2022 och nu kan man vid fina insatser ta en plats i EM 2024. Med den nya turneringen UEFA Nations League är det ett bra sätt öka konkurrensen och allvaret när det kommer till landskamper. Vi har nu samlat ihop all information om vilken kanal som visar Sverige – Slovenien matchen på TV.

Sverige – Slovenien på TV – matchen spelas på Friends Arena tisdagen den 27 september 2022 kl. 20:45

Vilken kanal sänds Sverige Slovenien på? Efter att Sverige gjort ett bra VM återstår det att se om man kan fortsätta lika bra. Det finns ett par spelare som lagt landslagsskorna på hyllan och det återstår att se hur Blågult kommer klara sig nu.

Sverige Slovenien vilken kanal – vem visar matchen? TV6 & Viaplay

Sverige Slovenien vilken TV kanal? TV6 eller TV3 Sverige Slovenien? Se Sverige mot Slovenien på TV gratis? Det finns endast en kanal där du kan se Sverige vs Slovenien matchen gratis. Det är TV6 som gäller ifall man vill se matchen Sverige och Slovenien i fotboll gratis på TV? Du som inte har TV6 kan streama matchen hos Viaplay här!

Se Sverige Slovenien på TV gratis: TV6 direktsänder matchen som enda gratis kanal på TV!

Sverige Slovenien vilken kanal? Vilken kanal sänds Sveriges match mot Slovenien på? Så här ser matchdatum, speltider, TV-tider och TV kanaler för Sverige – Slovenien 2022. Här kan du se matchdatum, speltid, kanal, stream för Sverige Slovenien på Friends Arena.

Sverige Slovenien på TV - vilken kanal sänder Sverige Slovenien fotboll på TV?

Inför Sverige mot Slovenien Nations League 2022

Speltips Sverige Slovenien? Är du på jakt efter de bästa oddsen? Då är det LeoVegas och Mobilebet som är bäst för er. För den som tycker om online betting och vill tippa på att Sverige eller Slovenien vinner bör nog tänka till några extra gånger här. Vill du till exempel spela med ditt hjärta så bör du använda dig av försäkrade spel eller free bets så du får tillbaka pengarna ifall Sverige inte kommer att stå som vinnare. Vi kan ju också säga att sannolikheten att Sverige vinner mot Slovenien inte är så säker som det går att tro. Det kan du se i sammanställningen nedan med tidigare resultat.

Sverige Slovenien TV kanal, odds & speltips

Sverige (2,25) och Slovenien (3,30) har båda höga odds. Det brukar bli så när det är svängiga matcher och detta är inget undantag. Sverige och Slovenien är två lag som gillar att anfalla och det kommer med stor sannolikhet att bli över 2,5 mål i matchen.

1 X 2
Odds Sverige Slovenien 1X2: 3,30 3,20 2,35
       
1X 12 2X
Odds Sverige Slovenien 1X, 12 & X2 1,34 1,36 1,66
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,94 1,82
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2,45 1,56

För dig som kommer att kolla och tippa på Sverige Slovenien matchen så finns de bästa oddsbonusarna från svenska spelbolag som är de bästa betting sidor här på Silly Season Sverige.

Sveriges grupp i Nations League Grupp B-4

Här är Sveriges grupp i Nations League 2022:

Sveriges Grupp B4: Sverige, Norge, Serbien, Slovenien

Så ser Sveriges väg till EM 2024 – Sveriges matcher i Nations League

Här är alla Sveriges matcher i Nations League 2022:

Datum Tid Sveriges matcher i Nations League Liveodds TV-kanal & Stream
2022-06-02 20:45 Slovenien vs Sverige Unibet TV6 Viaplay
2022-06-05 20:45 Sverige vs Norge Unibet TV6 Viaplay
2022-06-09 20:45 Sverige vs Serbien Unibet TV6 Viaplay
2022-06-12 20:45 Norge vs Sverige Unibet TV6 Viaplay
2022-09-24 20:45 Serbien vs Sverige Unibet TV6 Viaplay
2022-09-27 20:45 Sverige vs Slovenien Unibet TV6 Viaplay

Sverige – Slovenien Head to Head resultat & tidigare möten & statistik

Ifall du funderar på att tippa på Sverige – Slovenien har vi plockat fram lite statistik från de senaste mötena. Nedan kommer vi därför att att uppdatera dig med de senaste matcherna på Sverige – Slovenien från bland annat hos Unibet, bet365 och Betsafe som är de bolag som erbjuder mest för pengarna på matchen.

Sverige och Slovenien har endast spelat två gånger mot varandra under de senaste 14 åren. Ingen av matcherna var en tävlingsmatch, utan båda var vänskapsmatcher. Den senaste matchen Sverige mot Slovenien spelades 30 maj 2016 och slutade oavgjort.

Datum Sverige vs Slovenien H2H Resultat Tävlingar
2022-09-27 Sverige vs Slovenien X-X UEFA Nations League 2022
2022-06-02 Slovenien vs Sverige 0-2 UEFA Nations League 2022
2016-05-30 Sverige vs Slovenien 0-0 Vänskapsmatch
2008-05-26 Sverige vs Slovenien 1-0 Vänskapsmatch

Sverige Slovenien TV kanal i fotboll Nations League 2022

De svenska fotbollslandslaget går ofta långt när det kommer till Nations League och denna gång är inget undantag. Man har nu tagit sig hela vägen till turneringen och det är nu endast tre lag som kan stå i vägen för ett deltagande i EM 2024.

Sverige Slovenien förväntade startelvor och laguppställning

Nedan kommer vi på Silly Season Sverige att uppdatera med förväntade startelvor och mycket annat som rör matchen. Det återstår att se vilka spelare det blir som går in på Friends Arena på tisdag.

Sverige startelva i Nations League matchen mot Slovenien

Så här ser Sveriges trupp ut inför matchen mot Slovenien:

Målvakter:
Kristoffer Nordfeldt, Sverige
Andreas Linde, Greuther Fürth
Robin Olsen, Aston Villa

Backar:
Joel Andersson, Midtjylland
Ludwig Augustinsson, Sevilla
Hjalmar Ekdal, Sloveniens IF
Gabriel Gudmundsson, Lille
Emil Krafth, Newcastle
Alexander Milosevic, Sverige
Joakim Nilsson, Arminia Bielefeld
Carl Starfelt, Celtic
Edvin Kurtulus, Hammarby IF

Mittfältare/forwards:
Viktor Claesson, FC Köpenhamn
Anthony Elanga, Manchester United
Emil Forsberg, RB Leipzig
Viktor Gyökeres, Coventry
Alexander Isak, Real Sociedad
Jesper Karlsson, AZ Alkmaar
Jesper Karlström, Lech Poznan
Dejan Kulusevski, Tottenham Hotspur
Kerim Mrabti, Mechelen
Kristoffer Olsson, Anderlecht
Robin Quaison, Al-Ettifaq
Mattias Svanberg, Bologna
Jens Cajuste, Reims

Sverige Slovenien fotboll TV kanal & odds – för dig som vill tippa på matchen!

Går du i tankarna att spela på Nations League matchen mellan Sverige och Slovenien i fotboll? Unibet och bet365 är två av spelbolagen som brukar erbjuda bra odds på svenska lag och framför allt när det kommer till mästerskap och fotboll. Det går även att hitta odds från bet365 om du vill spela på Sverige Slovenien =>

Om du vill spela på Sverige-Slovenien fotbollsmatch eller någon annan match i Nations League 2022 så kan du ta del av ett bolagens gratisspel och insättningsbonusar. Unibet och bet365 erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del gratisspel.

Sverige Slovenien TV sändning - vilken kanal visar Sverige Slovenien fotboll på TV?

Sverige Slovenien TV sändning, kanal och tid – 20:45

Vilken kanal visar Sverige mot Slovenien? TV-tiden för Sverige-Slovenien är på tisdag den 27 september och matchen börjar kl 20:45 svensk tid. Sverige vs Slovenien sändning och speltid är kl. 20:45. Detta efter att matchen flyttats, till förmån för svensk del. Det är TV6 och Viaplay som visar fotbollsmatchen mellan Sverige och Slovenien.

När spelas matchen mellan Sverige och Slovenien?

När spelas Sverige – Slovenien matchen? Nations League fotbollsmatch mellan Sverige och Slovenien spelas på tisdag den 27 september 2022. klockan 20:45 svensk tid.

Vart spelas Sverige-Slovenien?

Var spelas Sverige – Slovenien matchen? Sverige Slovenien kommer att spelas på Friends Arena i Stockholm, Sverige.

Var sänds Sverige-Slovenien TV kanal?

Sverige Slovenien vilken TV kanal? Det är klart vem det blir som visar denna match. Det är TV6 som visar Sveriges vs Slovenien kvartsfinalmatch. Du kan även streama hela fotboll live hos Viaplay =>

Sverige – Slovenien på TV & speltid
Vilken tid spelas Sverige vs Slovenien matchen? Sverige Slovenien matchen sparkas igång kl. 20:45. bet365 och Unibet är normalt två betting sidor med live stream och streaming sidor där man kan se och spela på fotboll.

Finns det biljetter kvar till Sverige Slovenien-matchen?

Har du Sverige-Slovenien-biljetter? Du kan läsa mer om biljetter till matchen på spelens officiella hemsida.

Mer om Sverige vs Slovenien och Nations League 2022

På Silly Season Sverige hittar du allt om matcherna i UEFA Nations League TV-tider, spelschema och grupper är alla klara och du hittar allt på ett och samma ställe. När det kommer till Sveriges matcher i turneringen kommer man spela flera matcher. Den första matchen är borta mot Slovenien och och den sista matchen är returen mot Slovenien som spelas hemma på Friends Arena. Du kan läsa mer här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply