England-Island TV kanal – vilken kanal visar England-Island på TV?

England-Island TV kanal - vilken kanal visar England-Island på TV?

England vs Island TV kanal – vem sänder Island/England fotbollsmatch på TV?

England-Island TV kanal – vilken kanal sänder England-Island EM match på TV? Vem visar England mot Island EM match i fotboll? Unibet TV? Nej, så vem sänder England Island idag? 200% i bonus hos Unibet => SVT-gruppen sänder Englands match mot Island. Du kan även se England mot Island på CMore här => ifall du inte har tillgång till SVTs kanaler. 1000 kr riskfritt hos expekt => Island mot England i fotbolls matchen på måndag – vem vinner ikväll? Se vad oddsen säger nedan:

Bäst odds England-vinst (1): 1.54
Bäst odds Oavgjort (X): 3.80
Bäst odds Island-vinst(2): 8.85

Odds gardering: (1X) 1.08 (12) 1.28 & (2X) 2.67

Odds båda gör mål: JA (2.67) NEJ (1.47)
Odds totalt mål: Över 2,5 (2.70) Under 2,5 (1.49)

Maxade odds: få 7.00 vs 12.00 i odds på England vs Island hos Ladbrokes =>

Inför England mot Island* Till erbjudandet
– 200% i bonus hos Unibet Till Unibet =>
– 2000 kr i bonus hos betfair Till betfair =>
1000 kr riskfritt hos expekt Till expekt =>
200 kr kontant hos paf Till paf =>
200 kr riskfritt hos Betsson + 1000 kr i bonus Till Betsson =>
1500 kr i bonus hos Cherry Till Cherry =>

*I de flesta fallen får man insatsen tillbaka i pengar och i vissa fall bonusspel.

Bästa odds för att Harry Kane, Daniel Sturridge, Kolbeinn Sigborsson och Alfred Finnbogason gör mål och matchens första mål?

Odds Harry Kane gör mål: 2.65 gör inte mål: se odds/ första målet: 4.40
Odds Daniel Sturridge gör mål: 2.80 gör inte mål: 1.39 / första målet: 4.75

Odds Kolbeinn Sigborsson gör mål: 7.50 gör inte mål: se odds / första målet: 14.00
Odds Alfred Finnbogason gör mål: 8.00 gör inte mål: se odds / första målet: 11.54

Senaste oddsen hittar du här = >

BÄST BONUS – 200%
STOR BONUS – 100%
SE EM REKLAMFRITT
+ 200 + 1000 kr i bonus + 2000 kr i bonus +förhöjt odds
99 kr/match el. 99 kr/mån i 3 mån
Live streaming gratis + 1500 kr i bonus hos Unibet Få 2000 kr i bonus hos betfair England Island fotbolls EM 2016 live stream CMore stream
Hämta bonus! Hämta bonus! Se matchen live här!

England-Island TV: vart sänds England-Island matchen på måndag?

Vem sänder Englands EM matcher? Unibet TV visar inte Englands EM matcher gratis via live stream. Vad gäller England/Island-matchen så är både TV-kanal och TV-tid klart. Det gäller även England Island odds. Det är SVT tillsammans med TV4-gruppen som sitter på TV-rättigheterna till EM-matcherna och Englands matcher kommer att visas på några av bolagens kanaler. England-Island kommer att sändas på SVT. Det blir SVT som visar matchen England-Island EM match på måndag den 27 juni 2016 kl. 21:00. Englands match kan även streamas via CMore.

England mot Island fotboll – EM match

vart kan jag se England Island? Ta det lugnt! Silly Season har fått många frågor rörande Englands åttondelsfinal match i EM 2016 mot Island på TV i fotboll och en hel del frågor rörande TV-tider, live stream och speltid för England Island TV sändning av matchen. Därav så har vi tagit reda på fakta om England mot Island som är ett av de sista försöken för England att vinna EM-guldet och ta sig vidare till kvartsfinal.

SVT har tillsammans med TV4-gruppen TV-rättigheterna till Englands landslagsmatcher och EM-matchen England-Island kommer visas SVT och C More. Du kan streama England vs Island hos C More ifall du inte kan se matchen på SVT då England-Island även visas på C More Play. Du kan även se England-matchen live hos CMore!

BÄST BONUS – 200%
STOR BONUS – 100%
SE EM REKLAMFRITT
+ 1000 kr i bonus + 2000 kr i bonus
99 kr/match el. 99 kr/mån i 3 mån
Live streaming gratis + 1500 kr i bonus hos Unibet Få 2000 kr i bonus hos betfair England Island fotbolls EM 2016 live stream CMore stream
Hämta bonus! Hämta bonus! Se matchen live här!

England mot Island match EM 2016

Englands EM-trupp 2016Ska England ta den sista chansen och försöka vinna EM-guldet genom att ta sig vidare till kvartsfinal i EM 2016 genom en seger mot lilla Island. Ifall man ser till vad det engelska landslaget tidigare presterat är det inte mycket som tyder på att man kan rubba ett Frankrike eller Tyskland trots att man har ett lag innehållande stjärnor från Premier Leagues största och bästa klubbar.

Tidigare under turneringen har England spelat tre matcher, en mot Ryssland (1-1) och en mot Wales (2-1) och slutligen en mot Slovakien (0-0). En vinst och två oavgjorda resultat var tillräckligt för att England skulle gå vidare till EM-slutspelet och åttondelsfinalen mot Island. Däremot så kommer det inte att räcka för att gå hela vägen och vinna EM-guld. Det är helt enkelt för dåliga resultat mot lag som inte hör till toppnivån inom Europeisk fotboll.

Island England fotboll TV kanal - vilken TV kanal visar Island England fotbollsmatch på TV?England möter Island nu på måndag den 27 juni 2016 kl 21:00 i Frankrike på Allianz Riviera i Nice. Här kan du läsa mer om England-Island match i fotboll och läsa mer om Islands EM-trupp och Englands trupp mot Island. Du kan även läsa mer på thefa.com.

Englands herrlandslaget möter Island på Allianz Riviera idag måndag den 27 juni 2016. Det är den tredje landskampen mellan England och Island. England har mött Island vid två  tillfällen tidigare där England lyckats vinna en landskamper och spelade den andra oavgjort. Därav så finns det inte så mycket att ta på inför den här matchen utöver hur lagen presterat hittills under detta EM. Island har briljerat medans England haltat sig fram. Frågan vad som händer på måndag får vi nog vänta på tills det är dags då det är svårt att göra någon konkret bedömning utöver den spelbolagen har gjort och lyft fram England som stor vinnare.

England vs Island odds - förhöjt odds 7 vs 13

Englands startelva mot Island

När det kommer till vilka spelare som England kommer starta med i måndagens match har Roy Hodgson det hela ganska klart för sig, även om det dök upp några frågetecken under de tre första matcherna mot Ryssland, Wales och Slovakien. Varken Harry Kane eller Daniel Sturridge gjorde inte speciellt bra ifrån sig samtidigt som Wayne Rooney inte har visat något av det som tidigare gjorde honom berömd. Kanske har han blivit för gammal och bör likt Zlatan lämna landslagsfotbollen till de yngre som är mycket hungrigare. Här är Hodgsons förväntade startelva mot Island.

Englands startelva (4-3-3): Hart – Walker, Cahill, Smalling, Rose – Alli, Dier, Rooney – Sturridge, Kane, Sterling

Odds England Island matchen

Ska du tippa på England-Island? Om ja, så ska du ta del av ett riskfritt spel på matchen från Unibet, betfair, Ladbrokes och Expekt. För dig som ska spela på landskampen England vs Island så hittar de bästa oddsen inför Englands match mot Island.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply