Sverige Österrike odds: få förhöjt odds på Sveriges match mot Österrike i EM-kvalet 2024!

Superodds Sverige Österrike: få förhöjt odds på Sverige - 100 gånger pengarna!

Superodds Sverige Österrike förhöjt odds – få 100 gånger pengarna på Sverige!

Superodds Sverige Österrike förhöjt odds? Vi har nu kommit till den första matchen för Sverige efter sommarens VM-framgångar. Efter att ha tagit sig till kvartsfinal i VM i somras ställs man nu mot Österrike i en träningsmatch. Detta inför matchen i UEFA Nations League som spelas fyra dagar senare. Det återstår att se vilka spelare som Sverige kommer att ställa upp med. Oavsett vem det blir är man favoriter och här hittar ni det högsta oddset på Sverige – Österrike!

Sverige kommer till denna match med ganska förhoppningar på sig. VM-hypen har gjort att landslaget är mer folkkärt än någonsin tidigare. Förhoppningsvis kan man fortsätta i samma fina form och vinna denna match. Det må vara endast en träningsmatch men det är viktigt att hitta formen inför UEFA Nations League. Sverige ställs nämligen mot Turkiet den 10 september och därför är det viktigt att spelet sitter.

Superodds Sverige Österrike & odds tips erbjudanden

Nedan hittar ni oddsen på Sverige i mötet med Österrike. Det är hemmalaget som är favoriter enligt spelbolagen men Sverige har en stor chans att vinna. Det går även bra att spela på marknader som BLGM och över/under-spel.

1 X 2
Odds Österrike Sverige 1X2: 2,10 3,15 3,40
Förhöjt odds Sverige     100,00 
1X 12 2X
Odds Österrike Sverige 1X, 12 & X2 1.26 1.28 1.60
Tippa 1000 kr riskfritt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2.02 1.73
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.36 1.56

Gör så här för att tippa få 100 gånger pengarna på svensk seger!

Ett förhöjt odds eller superodds där man kan vinna mer pengar är alltid intressant. Betfair är ett av världens största spelbolag och inför Sverige – Österrike har man väldigt höga odds på utvalda marknader. Nästa match är den mellan Sverige och Österrike. De båda länderna vill hitta formen inför Nations League och kommer inte att acceptera en förlust.

Du får alltså spela på svensk seger mot Österrike och göra det till 100 gånger pengarna. Det enda du behöver göra är att registrera dig via denna länk och skriva in bonuskoden ZFBMEQ. Därefter kan du spela på Blågult mot Österrike. Det här är ju ett av väldigt många bra odds erbjudande i EM-kvalet.

Superodds Sverige Österrike förhöjt odds: vinn direkt med betfair

Skulle Sverige vinna denna match blir det trippel lycka. Då vinner man matchen, tar sig till utslagsfasen samtidigt som du vinner på dina höga odds.

De pengarna som du vinner är nu dina. Men det finns ändå några bra saker att tänka på vad det gäller vårt VM odds speltips. Och det är att bara upp till 50 kr av din insats kommer att räknas på betet.

Superodds Sverige Österrike och andra odds tips

För er som också vill se Sverige Österrike live stream så går det ju att göra här. Hos oss hittar du även all info om Sverige Österrike TV Kanal och Sverige Österrike Vilken Kanal. Något som också går att göra med varje VM-match. Det finns ju också ett speltips för Sverige Österrike här. Skulle du med andra ord vilja ta chansen att vinna pengar på matchen, eller bara se den, så kan vi på Silly Season Sverige hjälpa till. För att läsa mer om Sveriges landslag får du bland annat att läsa om det på SvFFs hemsida här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply